Έκανε το double η Κουκούλη στα Σκόπια

 
Έκανε το double η Κουκούλη στα Σκόπια
tn team Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2024 - 15:28

Η Διόνη Κουκούλη κατέκτησε τον τίτλο και στο μονό του Neotel Open, για να ολοκληρώσει μια άψογη εβδομάδα στα Σκόπια.

Η Κουκούλη έκανε έναν φανταστικό αγώνα και επιβλήθηκε της Ουκρανής Viktoriia Zaichenko, Νο.4 στο ταμπλό, με 6-4, 7-6 (1), για να κατακτήσει τον τίτλο και στο μονό του Neotel Open U16 στα Σκόπια.

Η Κουκούλη είχε μια εκπληκτική εβδομάδα στα χωμάτινα γήπεδα του κλαμπ Jug των Σκοπίων, όπου είχε 4/4 στα μονά και 3/3 στα διπλά. Στα μονά κέρδισε ακόμα την Κύπρια Χρύσα Τιτοπούλου με 6-1, 6-2, τη Γερμανίδα Mila Anna Jovanovski με 5-7, 6-3, 6-2 και τη Σέρβα Iva Kolev με 6-3, 2-6, 6-3.

Στο διπλό κέρδισε χθες τον τίτλο μαζί με τη Ζωή Κεφαλά, επικρατώντας στον τελικό των Anastasija Arsovska και Τιτοπούλου με 6-1, 6-3.

Αυτοί ήταν οι πρώτοι τίτλοι που κερδίσει σε ένα 16άρι τουρνουά η Κουκούλη, η οποία έφτασε συνολικά στην καριέρα της τους 11 τίτλους σε διοργανώσεις της Tennis Europe (2 στο μονό, 9 στο διπλό).

Τη 2η θέση στο διπλό των αγοριών στην ίδια διοργάνωση πήραν οι Κωνσταντίνος και Σταύρος Ιωαννάτος, οι οποίοι έπαιξαν σήμερα στον τελικό ενάντια στο δυνατό δίδυμο των Σκοπιανών Kristijan Janev και Maksim Treneski, γνωρίζοντας την ήττα με 6-2, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots