Στην 8αδα των Σκοπίων η Λυδία και Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου

 
Στην 8αδα των Σκοπίων η Λυδία και Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου
tn team Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2024 - 22:43

Πολλές συμμετοχές από νεαρούς Έλληνες αθλητές στο junior τουρνουά των Σκοπίων κατηγορίας J60. Στο ταμπλό των κοριτσιών η Αλεξάνδρα και η Λυδία Παναγιωτίδου κατάφεραν μετά από δυνατές εμφανίσεις να συνεχίσουν έως τα προημιτελικά.

Η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου ως Νο.2 του ταμπλό, ξεκίνησε τη πορεία κερδίζοντας στον 1ο της αγώνα την Τουρκάλα Defne Cavus με 6-1, 6-1, ενώ στη συνέχεια επικράτησε της Ρουμάνας Karina Maria Capuzu με 7-5, 4-6, 6-2.

Για μια θέση στα ημιτελικά θα αγωνιστεί με το Νο.11 του ταμπλό Anastasija Majic από την Γερμανία.

2 νίκες σημείωσε και η Λυδία Παναγιωτίδου, η οποία ως Νο.5 του ταμπλό, βρέθηκε απέναντι στην Jan Bozinovska από την Βορεία Μακεδονία, την οποία και κέρδισε με 6-0, 6-3 και στη συνέχεια κατάφερε να ξεπεράσει και το εμπόδιο της Andrea Diana Popa από τη Ρουμανία με 7-6 (3), 4-6, 6-3.

Στα προημιτελικά θα κοντραριστεί με το Νο.1 του ταμπλό, την Κινέζα Xinram Sun.

Στο ταμπλό των κοριτσιών συμμετείχαν επίσης η Δήμητρα Παπασταύρου, η Ελένη Χατζηαβραάμ και η Δέσποινα Κοσκινά οι οποίες ηττήθηκαν στη πρεμιέρα τους αλλά και η Αιμιλία Πάντου, που πέτυχε μια νίκη με 2-1 σετ εναντίον της Anastasija Arsovska και αποκλείστηκε στη συνέχεια από το Νο.3 του ταμπλό, Masa Tanaskovic, με 6-3, 6-2.

Στο ταμπλό των αγοριών, ο Νικόλας Χατζηαβραάμ, ο Στέφανος Πουρναρόπουλος, ο Βαγγέλης Βάλσαμος και Κωνσταντίνος Λουκόπουλος, έφτασαν μέχρι την φάση των "16".

Έως τον 2ο γύρο έφτασαν ο Γιάννης Σακκάς και ο Οδυσσέας Γελαδάρης και στον 1ο γύρο αγωνίστηκαν οι Γεώργιος Μίταλας και Αθανάσιος Κακουρίδης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots