ATP
Djokovic: "Ντροπιαστικό που δεν έχουμε video replay"

 
Djokovic: "Ντροπιαστικό που δεν έχουμε video replay"
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Κυριακή, 18 Αυγούστου 2024 - 8:55

O Novak Djokovic πήρε θέση για το περιβόητο match point του Jack Draper με τον Felix Auger-Aliassime, χαρακτηρίζοντας ντροπιαστικό το γεγονός ότι το τένις δεν δίνει στους διαιτητές - ούτε καν στους supervisors - τη δυνατότητα να έχουν video review την ώρα του αγώνα.

Μετά το εγκληματικό διαιτητικό λάθος που έγινε viral, ο Djokovic αναδημοσίευσε το στιγμιότυπο, κοινοποιώντας μάλιστα tweet του Στέφανου Τσιτσιπά, για να μοιραστεί και τη δική του άποψη για το θέμα.

"Είναι ντροπιαστικό που δεν έχουμε video replay για τέτοιου είδους καταστάσεις στο γήπεδο. Ακόμα πιο γελοίο είναι πως δεν έχουμε κανόνα που να επιτρέπει στους διαιτητές να αλλάξουν την αρχική τους απόφαση, με βάση την αναθεώρηση βίντεο που πραγματοποιείται εκτός γηπέδου.

Όλοι όσοι βλέπουν από την τηλεόραση βλέπουν τι έχει γίνει στο replay, αλλά οι παίκτες στο γήπεδο παραμένουν στο σκοτάδι και δεν γνωρίζουν το αποτέλεσμα. Έχουμε hawk-eye για όλες τις αποφάσεις γραμμών, ζούμε στον τεχνολογικά προηγμένο 21ο αιώνα! Παρακαλώ όλες τις διοργανώσεις, βεβαιωθείτε πως αυτή η ανοησία δεν θα ξανασυμβεί ποτέ!" έγραψε o Nole, ο οποίος είναι πολύ ενεργός σε αυτά τα ζητήματα και το 2019 είχε ιδρύσει και την PTPA μαζί με τον Vasek Pospisil.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots