Πρωταθλητές Δόσης και Τζίμκας στο Πολύκαστρο

 
Πρωταθλητές Δόσης και Τζίμκας στο Πολύκαστρο
tn team Σάββατο, 17 Αυγούστου 2024 - 20:11

Ο Παναγιώτης Δόσης και ο Απόστολος Τζίμκας αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe που διεξάγεται στο Πολύκαστρο. Στους τελικούς των μονών προκρίθηκαν οι Κατερίνα Ουσταμπασίδου, Χρυσούλα Παρασκευοπούλου, Δημήτρης Μελίσσογλου και Τζίμκας.

Στον τελικό του διπλού αγοριών για το Polykastro Cup, οι Δόσης και Τζίμκας επικράτησαν των Αλέξανδρου Νούλα και Θησέα Σιδεράκου με 6-4, 6-2, για να ολοκληρώσουν την εξαιρετική εβδομάδα τους στο Πολύκαστρο με τον τίτλο στο τουρνουά 3ης κατηγορίας στα 16άρια της Tennis Europe.

Και για τους δυο Έλληνες αθλητές, αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος σε μια διοργάνωση της Tennis Europe, όπως ήταν και η πρώτη τους παρουσία σε τελικό.

Ο Τζίμκας διεκδικεί τον τίτλο και στο μονό, αφού νωρίτερα έκανε μια πολύ σπουδαία νίκη επί του Σέρβου Pavle Stojiljkovic, Νο.1 στο ταμπλό, με 2-6, 7-5, 6-3, για να μπει στον τελικό.

Αύριο θα αντιμετωπίσει για τον τίτλο τον Δημήτρη Μελίσσογλου, Νο.2 στο ταμπλό, που στον άλλον ημιτελικό επικράτησε του Παναγιώτη Δόση με 6-4, 6-3.

Στον τελικό των κοριτσιών θα αναμετρηθούν οι δυο κορυφαίες του ταμπλό, η Κατερίνα Ουσταμπασίδου με τη Χρυσούλα Παρασκευοπούλου.

Η Ουσταμπασίδου, Νο.1 στο ταμπλό, κέρδισε την Αντωνία Αναστασία Παπαγαπητού με 6-3, 6-2, ενώ η Παρασκευοπούλου, Νο.2 στο ταμπλό, επικράτησε της Αντιγόνης Τσούγκα με 6-3, 7-6 (0).

Αύριο το πρόγραμμα θα ανοίξει ο τελικός των κοριτσιών στις 09:00 το πρωί και θα ακολουθήσει (όχι πριν τις 10:30) ο τελικός των αγοριών.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots