Επιτυχημένη η διεξαγωγή του Tennis Europe U16 Polykastro Cup 2024 (pics)

 
Επιτυχημένη η διεξαγωγή του Tennis Europe U16 Polykastro Cup 2024 (pics)
tennisnews team Σάββατο, 17 Αυγούστου 2024 - 7:53

Με επιτυχία διεξάγεται αυτές τις μέρες το διεθνές πρωτάθλημα TENNIS EUROPE U16 POLYKASTRO CUP 2024 στα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρησης Πολυκάστρου όπου αρκετός κόσμος τόσο από την τοπική πόλη όσο και και από τις τριγύρω περιοχές έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν θέαμα υψηλού επιπέδου από πλήθος αθλητών και αθλητριών από όλο τον πλανήτη.

Επίσης με αυτήν την προσπάθεια έχουν την ευκαιρία Έλληνες αθλητές και αθλήτριες να συμμετέχουν και να αποκομίζουν βαθμούς και εμπειρίες από διεθνείς διοργανώσεις σαν και αυτή, στη χώρα τους.

Τα ταμπλό τόσο στα μονά όσο και στα διπλά βρίσκονται σε εξέλιξη, με αποκορύφωμα το προσεχές Σαββατοκύριακο. Συγκκεκριμένα την Παρασκευή 16/08/2024 θα πραγματοποιηθει ο τελικός διπλού κοριτσιών, το Σάββατο 17/08/2024 ο τελικός διπλού αγοριών και την Κυριακή 18/08/2024 οι μεγάλοι τελικοί μονού αγορίων και κοριτσιών.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση, η οποία αποτελεί και μεγάλο μοχλό ανάπτυξης για την τοπική κοινωνία, πραγματοποιείται με επιτυχία για πρώτη φορά στην πόλη του Πολυκάστρου, αποτελώντας παρακαταθήκη και για διοργανώσεις επόμενων ετών.

Παράλληλα ο Όμιλος Αντισφαίρησης Πολυκάστρου τονίζει την αμέριστη συμπαράσταση του δήμου Παιονίας για την υλοποίηση του συγκεκριμέρνου τουρνουά και την εμπιστοσύνη της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρησης για την ανάπτυξη του τένις στην περιφέρεια, βασικό  μοχλό προόδου και βελτίωσης του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots