Φιναλίστ Τσεκούρα και Τσούγκα στο Πολύκαστρο

 
Φιναλίστ Τσεκούρα και Τσούγκα στο Πολύκαστρο
tn team Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2024 - 22:01

Η Έλενα Τσεκούρα και η Αντιγόνη Τσούγκα ήταν φιναλίστ στο διπλό των κοριτσιών στο Πολύκαστρο. Πρωταθλήτρια η Μέριλιν Σεραφίδου, ενώ στον τελικό του διπλού αγοριών προκρίθηκαν οι Αλέξανδρος Νούλας, Θησέας Σιδεράκος, Παναγιώτης Δόσης και Απόστολος Τζίμκας.

Ολοκληρώθηκε σήμερα στο Πολύκαστρο το διπλό κοριτσιών για το Polykastro Cup, το διεθνές τουρνουά στα 16άρια της Tennis Europe (Category 3), με την Κύπρια Μέριλιν Σεραφίδου και την Πορτογαλίδα Sofia Pereira De Nobrega, Νο.1 στο ταμπλό, να κατακτούν τον τίτλο.

Στον τελικό, οι δυο κορυφαίες του ταμπλό επικράτησαν των Ελληνίδων Έλενας Τσεκούρα και Αντιγόνης Τσούγκα, Νο.2 στο ταμπλό, με 7-6 (1), 1-6, 10-2, σε πολύ κλειστό ματς.

Ελληνική υπόθεση θα είναι ο τελικός του διπλού αγοριών, όπου θα διεκδικήσουν τον τίτλο δυο ελληνικά ζευγάρια. Οι Παναγιώτης Δόσης και Απόστολος Τζίμκας κέρδισαν τους Δημήτρη Μελίσσογλου και Νικόλα Πετούσση με 4-6, 6-2, 10-7, ενώ στον άλλον ημιτελικό οι Αλέξανδρος Νούλας και Θησέας Σιδεράκος απέκλεισαν τους Σέρβους Stefan Mojsejev και Mihajlo Radman με 6-3, 7-6 (5).

Οι Τζίμκας και Δόσης συνεχίζουν και στα ημιτελικά των μονών. Ο Τζίμκας κέρδισε σήμερα τον Αυστραλό Luka Milenkovic με 6-2, 6-1 και θα παίξει στα ημιτελικά με τον Σέρβο Pavle Stojiljkovic, No.1 στο ταμπλό, που απέκλεισε τον Νούλα με 6-4, 6-3.

Στον άλλον ημιτελικό θα παίξει ο Δόσης, που κέρδισε τον Σιδεράκο με 4-6, 6-3, 6-2 σε ένα ωραίο ματς. Θα αντιμετωπίσει τον Δημήτρη Μελίσσογλου, Νο.2 στο ταμπλό, που κέρδισε τον Mojsejev με 6-1, 6-2.

Στο μονό των κοριτσιών και οι 4 που πέρασαν στα ημιτελικά είναι Ελληνίδες. Η κορυφαία του ταμπλό, Κατερίνα Ουσταμπασίδου, επιβλήθηκε της Ελβετίδας Heidi Schmal, Νο.7 στο ταμπλό, με 6-1, 6-3. Θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Αντωνία Αναστασία Παπαγαπητού, που κέρδισε την Έλενα Τσεκούρα με 6-1, 6-4.

Η Αντιγόνη Τσούγκα έκανε πολύ καλό ματς και απέκλεισε με τη σειρά της την Pereira De Nobrega, Νο.4 στο ταμπλό, με 6-2, 6-0. Θα παίξει στα ημιτελικά με τη Χρυσούλα Παρασκευοπούλου, που επικράτησε της Αθανασίας Τσακίρη με 6-1, 7-5.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots