WTA
Συνεχίζει ακάθεκτη η Badosa, τέλος το σερί της Zheng (vids)

 
Συνεχίζει ακάθεκτη η Badosa, τέλος το σερί της Zheng (vids)
© Jimmie48/WTA
tennisnews team Σάββατο, 17 Αυγούστου 2024 - 5:15

H Paula Badosa συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της στο Σινσινάτι και μπήκε στα προημιτελικά, εκεί όπου δεν θα συναντήσει την Qinwen Zheng, αφού η χρυσή Ολυμπιονίκης του Παρισιού ηττήθηκε μετά από 12 σερί νίκες. Στην 8άδα πέρασαν και οι Aryna Sabalenka και Jessica Pegula.

Το εξαιρετικό τουρνουά της Paula Badosa συνεχίζεται, με την 26χρονη Ισπανίδα να ξεπερνά και το εμπόδιο της Yulia Putintseva με 6-4, 6-4 και να κλείνει μια θέση στην καλύτερη 8άδα του Cincinnati Open.

Η Badosa έχει αποκλείσει μέχρι τώρα τις Peyton Stearns, Anna Kalinskaya και Putintseva χωρίς να απωλέσει σετ, ενώ έφτασε τις 9 νίκες στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις της.

Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Anastasia Pavlyuchenkova, που έκανε μια νέα μεγάλη νίκη εις βάρος της χρυσή Ολυμπιονίκη, Qinwen Zheng, με 7-5, 6-1. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Κινέζας μετά από ένα σερί 12 διαδοχικών νικών.

Την πορεία της συνεχίζει και η Aryna Sabalenka, η οποία επιβλήθηκε της Elina Svitolina με 7-5, 6-2 και θα παίξει στα προημιτελικά με τη Liudmila Samsonova, που απέκλεισε την Elina Avanesyan με 4-6, 6-0, 6-3.

Δυο νίκες στην ίδια μέρα πανηγύρισε η Jessica Pegula, η οποία κέρδισε πρώτα την Karolina Muchova με 5-7, 6-4, 6-2 και αργότερα επιβλήθηκε της Taylor Townsend με 6-2, 6-3. Στα προημιτελικά η Pegula θα αντιμετωπίσει την Leylah Fernandez, που επικράτησε της Diana Shnaider με 6-1, 6-4.

Τέλος, η 17χρονη Mirra Andreeva επέστρεψε από σετ πίσω και επικράτησε της Jasmine Paolini, Νο.5 στον κόσμο, με 3-6, 6-3, 6-2. Στα προημιτελικά η Andreeva θα αντιμετωπίσει την Iga Swiatek.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots