WTA
Σαν σε προπόνηση η Swiatek (vid)

 
Σαν σε προπόνηση η Swiatek (vid)
© Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2024 - 20:46

Μόλις 70 λεπτά χρειάστηκε η Iga Swiatek για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Marta Kostyuk στο Σινσινάτι και να πάρει μια άνετη πρόκριση για την τελική 8άδα του Cincinnati Open.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Iga Swiatek απέναντι στη Marta Kostyuk, φτάνοντας στην άνετη επικράτηση με 6-2, 6-2 σε 70 λεπτά.

Μετά το break που δέχτηκε στο πρώτο game του αγώνα, η κορυφαία παίκτρια του κόσμου δεν αντιμετώπισε άλλο break point στο υπόλοιπο ματς, για να "σπάσει" 3 φορές την Kostyuk στο 1ο σετ και άλλες 2 στο 2ο, φτάνοντας άνετα σ' αυτή τη νίκη απέναντι στο Νο.21 της παγκόσμιας κατάταξης.

Πήρε το πρώτο εισιτήριο για τα προημιτελικά και καθάρισε και πολύ γρήγορα, την ώρα που πολλές παίκτριες αντιμετώπισαν και αναμένεται να αντιμετωπίσουν επιπλέον προβλήματα λόγω των βροχών. Και η Swiatek αντιμετώπισε καθυστέρηση στην έναρξη του αγώνα της σήμερα για μια περίπου ώρα, αλλά το κακό ήταν μικρό αφού μπήκε τελικά στο court και καθάρισε γρήγορα την υπόθεση πρόκριση, χωρίς να διακοπεί ο αγώνας της.

Στα προημιτελικά του Cincinnati Open, η 23χρονη Πολωνή θα αντιμετωπίσει είτε την φιναλίστ στα δυο τελευταία Grand Slams, Jasmine Paolini, είτε το παιδί θαύμα της WTA, τη 17χρονη Mirra Andreeva.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots