ATP
Τα ξεσπάσματα του Nishioka και ο αγώνας που τελείωσε με game penalty (vid)

 
Τα ξεσπάσματα του Nishioka και ο αγώνας που τελείωσε με game penalty (vid)
tn team Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2024 - 14:04

O Yoshihito Nishioka είχε αρκετά ξεσπάσματα στην αναμέτρησή του με τον Hubert Hurkacz και τιμωρία στην τιμωρία, το ματς τελικά ολοκληρώθηκε με game penalty!

Πλησίασε σε μια πολύ μεγάλη νίκη ο Nishioka, ο οποίος προηγήθηκε με σετ και ήταν πολύ κοντά στο 2ο, στην αναμέτρησή του με τον Hurkacz. Προερχόταν από ένα σερί 10 διαδοχικών ηττών απέναντι σε Top 10 παίκτες ο Ιάπωνας τενίστας και δεν μπόρεσε να βάλει τέλος σε αυτό, αφού τελικά ηττήθηκε με 3-6, 7-6 (4), 6-1.

Από το τέλος του 2ου σετ ωστόσο, όταν είδε το ματς να ξεγλιστράει από τα χέρια του, ο Nishioka άρχισε να έχει και πολλά νεύρα. Όταν υπέστη break στο 3ο σετ, έδιωξε δυο μπάλες στη σειρά μακριά από το court και δέχτηκε το δεύτερο code violation από τη διαιτητή Aurelie Tourte, ξεκινώντας το επόμενο game στο 15-0 (point penalty).

Ήρθε και νέα παράβαση λίγο μετά, με αποτέλεσμα ο Ιάπωνας να δεχθεί και game penalty για το double break του Hurkacz και το 5-1, ενώ φρόντισε να τελειώσει με τον ίδιο τρόπο και το επόμενο game.

"Ήμουν ήδη απογοητευμένος πριν από το tie-break. Στο 3ο σετ, όταν έσπασε το σερβίς μου, ένιωσα πως όλα πήγαιναν με το μέρος του. Έπαιζα καλά, αλλά όλα πήγαιναν με το μέρος του, οπότε η απογοήτευση μεγάλωνε", είπε μετά τον αγώνα ο Nishioka, ο οποίος απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του.

"Ζητώ συγγνώμη από τους φαν. Έδειξα το καλύτερό μου τένις μέχρι το 2ο σετ, αλλά μετά δεν μπόρεσα να το κάνω. Ελπίζω πως θα έχω καλύτερη τύχη στο US Open. Νιώθω καλύτερα το τένις μου μέρα με τη μέρα. Πρέπει να φροντίσω το σώμα μου και να προετοιμαστώ για το US Open. Πιστεύω πως μπορώ να παίξω καλά εκεί", είπε.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots