ATP
Σινσινάτι: Το πρόγραμμα της Κυριακής

 
Σινσινάτι: Το πρόγραμμα της Κυριακής
© Jimmie48/WTA
tn team Κυριακή, 18 Αυγούστου 2024 - 9:38

Με τους ημιτελικούς σε άνδρες και γυναίκες θα συνεχιστεί σήμερα η δράση στα γήπεδα του Σινσινάτι. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει στις 18:00 ώρα Ελλάδας, με ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, μεταξύ της Iga Swiatek και της Aryna Sabalenka. Οι δυο καλύτερες παίκτριες των τελευταίων χρόνων, θα αναμετρηθούν για 12η φορά, με την Πολωνή να προηγείται με 8-3 στις νίκες.

Θα ακολουθήσει ο άλλος ημιτελικός των γυναικών, μεταξύ της Jessica Pegula και της Paula Badosa, που έχει βρει ξανά την καλύτερή της φόρμα. Η Ισπανίδα θα αναζητήσει την 11η νίκη της στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις της, ενώ θα αγωνιστεί στον μεγαλύτερό της ημιτελικό στα τελευταία 2,5 χρόνια.

Γύρω στις 22:00 θα γίνει ο πρώτος ημιτελικός των ανδρών, μεταξύ του Νο.1 του ταμπλό, Jannik Sinner, και του Νο.3, Alexander Zverev. Αξίζει να σημειωθεί πως o Zverev έχει ένα σερί 4 νικών με αντίπαλο τον Sinner, ενώ συνολικά προηγείται με 4-1 στο head-to-head. Η μόνη και τελευταία νίκη του Sinner ήταν το 2020, όταν ο Ιταλός ήταν μόλις 18 ετών.

Το πρόγραμμα του κεντρικού γηπέδου θα ολοκληρώσει ο δεύτερος ημιτελικός των ανδρών, που θα ξεκινήσει περίπου μια ώρα μετά τα μεσάνυκτα. Σ' αυτόν, ο Frances Tiafoe θα αντιμετωπίσει τον Holger Rune, στην πρώτη τους αναμέτρηση στο tour.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (18/08):

Center Court:
18:00 Iga Swiatek [1] v. Aryna Sabalenka [3] Novasports6HD
20:00 Jessica Pegula [6] v. Paula Badosa Novasports6HD
22:00 Jannik Sinner [1] v. Alexander Zverev [3] COSMOTE SPORT 6HD
01:00 Frances Tiafoe v. Holger Rune [15] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots