Νικητής και στο Πολύκαστρο ο Μελίσσογλου

 
Νικητής και στο Πολύκαστρο ο Μελίσσογλου
tn team Κυριακή, 18 Αυγούστου 2024 - 16:12

Ο Δημήτρης Μελίσσογλου κατέκτησε τον τίτλο στο μονό αγοριών και στο διεθνές τουρνουά στο Πολύκαστρο, κάνοντας το double μαζί με τα Κουφάλια.

Μια εβδομάδα μετά τον θρίαμβό του στα Κουφάλια, όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής σε μονά και διπλά και κέρδισε τους πρώτους τίτλους της καριέρας του σε Tennis Europe διοργάνωση, ο Δημήτρης Μελίσσογλου αναδείχθηκε πρωταθλητής και στο Πολύκαστρο.

Ο τελικός δυστυχώς ολοκληρώθηκε πρόωρα σήμερα, καθώς ο αντίπαλός του, Απόστολος Τζίμκας, δεν ήταν σε θέση να βγάλει το ματς και εγκατέλειψε στα μέσα του 2ου σετ, με τον Μελίσσογλου να έχει το προβάδισμα με 6-2, 3-1.

Ήταν πάντως μια εξαιρετική εβδομάδα για τον Μελίσσογλου, που δεν έχασε ούτε ένα σετ σε 4 αναμετρήσεις και έφτασε τις 9 συνεχόμενες νίκες στα μονά.

Αυτός ήταν ο 3ος τίτλος του σε Tennis Europe τουρνουά, μετά τους 2 που κέρδισε πριν μια εβδομάδα στα Κουφάλια.

Νωρίτερα σήμερα έγινε και ο τελικός του μονού κοριτσιών, με την Κατερίνα Ουσταμπασίδου να κερδίζει επίσης back-to-back τίτλους μετά τα Κουφάλια, αφού επικράτησε της Χρυσούλας Παρασκευοπούλου με 7-5, 5-7, 7-6 (3) σε ένα συναρπαστικό ματς.

Θυμίζουμε πως ο φιναλίστ του μονού αγοριών, Απόστολος Τζίμκας, μαζί με τον Παναγιώτη Δόση κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό, ενώ στο διπλό των κοριτσιών τον τίτλο κέρδισαν η Μέριλιν Σεραφίδου και η Sofia Pereira De Nobrega.

Αναλυτικά όλα τα τελικά αποτελέσματα του τουρνουά εδώ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots