Στους τελικούς της Χαλκίδας Βολονάκη, Χαιρόπουλος και Μοτσάκος

 
Ο Γιάννης Μοτσάκος
Ο Γιάννης Μοτσάκος © tennisnews.gr
tn team Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 - 16:32

Η Κωνσταντίνα Βολονάκη, ο Θάνος Χαιρόπουλος και ο Γιάννης Μοτσάκος προκρίθηκαν στους τελικούς στο διεθνές τουρνουά της Χαλκίδας στα 14άρια της Tennis Europe.

Η Κωνσταντίνα Βολονάκη κέρδισε σε ένα ελληνικό ντέρμπι τη Δανάη Μαργαρίτη με 7-5, 6-0 και προκρίθηκε στον τελικό του μονού κοριτσιών, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Βελγίδα Mikaella De Hert. Η De Hert κέρδισε στον άλλον ημιτελικό τη Διόνη Κουκούλη με 6-2, 6-1.

Στον τελικό των αγοριών θα αναμετρηθούν οι Γιάννης Μοτσάκος και Θάνος Χαιρόπουλος. Ο Μοτσάκος επικράτησε του Γιώργου Αποστολάκη με 6-1, 6-4, ενώ ο Χαιρόπουλος απέκλεισε τον Βρετανό Rocco Bellamy, Νο.2 στο ταμπλό, με 6-2, 6-2.

Ο Χαιρόπουλος διεκδικεί τον τίτλο και στο διπλό, όπου μαζί με τον Κωνσταντίνο Δημητρίου-Ζώτο κέρδισαν τους Αποστολάκη και Κωνσταντίνο Καλπαξίδη με 6-2, 7-6 (3) και μπήκαν στον τελικό. Εκεί θα παίξουν με τους Samuel Riley και Kyle Wan, που επικράτησαν στον άλλον ημιτελικό των Μοτσάκου και Λουκά Νικολούδη με 6-3, 6-3.

Σε δυο τελικούς θα είναι και η Βολονάκη, που μαζί με την De Hert απέκλεισαν στα ημιτελικά του διπλού τις Αργυρώ Αρτσίτα και Βασιλική Τσαντίλη με 6-0, 6-3. Στον τελικό του διπλού και οι Αγγελίνα Γκλαβά και Μαργαρίτη, που κέρδισαν τις Εμμανουέλα Ραφαηλία Βαγιωνά και Adwita Das Banerjee με 6-1, 7-5.

Όλα τα αποτελέσματα και το αυριανό πρόγραμμα του Chalkida Cup

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots