Τσιτσιπάς για μικτό: "Το διασκεδάσαμε, θα δούμε για Αυστραλία"

 
Τσιτσιπάς για μικτό: "Το διασκεδάσαμε, θα δούμε για Αυστραλία"
© Andrew Ong/USTA
tennisnews team Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 - 17:52

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε θετικές εντυπώσεις για την εμπειρία του από το μικτό με την Paula Badosa, παρότι θα ήθελε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο να το κάνουν και στην Αυστραλία σε λίγους μήνες.

"Παίξαμε μαζί γιατί έχουμε δει ότι έχουμε καλή χημεία και θέλαμε να το δοκιμάσουμε και σε επίσημο τουρνουά", είπε ο Τσιτσιπάς μετά τον αγώνα του μικτού, όπου μαζί με την Badosa ηττήθηκαν από τους Μεξικανούς Olmos και Gonzalez.

"Ανυπομονούσαμε καιρό γι' αυτό και περιμέναμε κάτι περισσότερο, αλλά παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει πάει πολύ καλά στα μικτά στα Grand Slam τα τελευταία χρόνια. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν είχαμε και την καλύτερη κλήρωση για 1ο γύρο. Κατά τ' άλλα το απολαύσαμε και ήταν διασκεδαστικό που το μοιράστηκα αυτό με την Paula", πρόσθεσε ο Έλληνας πρωταθλητής.

"Είμαι ικανοποιημένος με το πως έπαιξα, τα πήγα καλά, όπως και η Paula. Πιστεύω απλά χρειάζεται κάτι παραπάνω, περισσότερα ματς και τακτική διπλών για να δέσεις καλύτερα. Το μικτό δεν είναι η πρώτη μας φιλοδοξία ή ο μεγαλύτερος στόχος, έχουμε τις καριέρες μας στο μονό, αλλά σίγουρα μας δίνει μια φρεσκάδα και μια παραπάνω περιπέτεια στο τένις μας", συνέχισε.

Όσο για το ενδεχόμενο να το κάνουν και στο Australian Open, κατέστησε σαφές πως το μικτό δεν είναι προτεραιότητα, αλλά είναι θετικός στο να το κάνει, αν όλα πάνε καλά: "Ακόμα δεν ξέρω, πρέπει να είμαστε υγιής μέχρι τότε, πρέπει να είμαστε σίγουροι για κάποια πράγματα. Εγώ πρέπει να παίζω αγώνες best-of-five στο μονό, κάτι που είναι πολύ απαιτητικό, αλλά θα δούμε! Είναι πάντα θέμα επιλογής και η Paula νομίζω ότι συμφωνεί μαζί μου. Είμαστε διατεθειμένοι να παίξουμε σε κάθε event που περιλαμβάνει μικτό και είχαμε μια ωραία εμπειρία εδώ στο Mixed Madness. Έχουμε παίξει καλά ματς μαζί, είναι δυναμική και βάζει πολύ δύναμη στα χτυπήματά της, σαν άντρας. Για μένα είναι απολαυστικό να μοιράζομαι κάτι τέτοιο με μια γυναίκα που μπορεί να παίξει έτσι."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots