Δεν τα κατάφεραν στο μικτό Badosa και Τσιτσιπάς (vid)

 
Δεν τα κατάφεραν στο μικτό Badosa και Τσιτσιπάς (vid)
© Andrew Ong/USTA
tn team Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024 - 1:18

Δεν ήταν επιτυχημένο το ντεμπούτο των Paula Badosa και Στέφανου Τσιτσιπά σε επίσημο τουρνουά, καθώς οι δυο τους ηττήθηκαν στον 1ο γύρο του μικτού διπλού του US Open.

Η Badosa και ο Τσιτσιπάς έκαναν το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο τους στο μικτό του US Open, ωστόσο δεν μπόρεσαν να το συνδυάσουν με το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς ηττήθηκαν από τους Μεξικανούς Giuliana Olmos και Santiago Gonzalez με 7-6 (3), 6-4.

Παρότι ήταν οι μόνοι που είχαν ευκαιρίες για break, 6 στο σύνολο, οι Badosa και Τσιτσιπάς δεν μπόρεσαν να "σπάσουν" τα σερβίς των αντιπάλων τους στο 1ο σετ και το πλήρωσαν ακριβά αυτό, καθώς οι Μεξικανοί ήταν καλύτεροι στο tie-break και το πήραν με 7-3.

Σα να μην έφτανε αυτό, έκαναν και το break στο ξεκίνημα του 2ου σετ, για να υπερασπιστούν αυτό το προβάδισμα χωρίς να απειληθούν αυτή τη φορά με break point και να φτάσουν με ασφάλεια στη νίκη, κλείνοντας το ματς στο 10ο game του 2ου σετ.

Στον 2ο γύρο του US Open οι Olmos και Gonzalez θα αντιμετωπίσουν το Νο.7 ζευγάρι του ταμπλό, τη Su-wei Hsieh και τον Jan Zielinski.

Για τον Τσιτσιπά αυτό ήταν το οριστικό αντίο για το US Open και στα Grand Slam για φέτος. Η Badosa συνεχίζει την πορεία της στο μονό, αφού νωρίτερα σήμερα κέρδισε σε ένα πολύ δύσκολο ματς την Elena-Gabriela Ruse και προκρίθηκε στον 4ο γύρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots