Ioannina Winter PRO TENNIS CAMP

 
Ioannina Winter PRO TENNIS CAMP
Ioannina Winter PRO TENNIS CAMP
tennisnews team Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 - 13:21

Το Winter PRO TENNIS CAMP στα Ιωάννινα για παιδιά ηλικίας 10-18 ετών είναι μια συνεργασία των δύο επιτυχημένων Ακαδημιών TOP SPIN EPIRUS TENNIS CENTER και TENNIS ICON ACADEMY FOIVOS MICHALOPOULOS. Αθλητές από όλη την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν στο υψηλότερο επίπεδο στα κλειστά γήπεδα του TOP SPIN και να κάνουν με αυτόν τον τρόπο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς. 

Να σημειωθεί ότι o Φοίβος Μιχαλόπουλος είναι ο προπονητής της Μιχαέλας Λάκη, πρωταθλήτριας Ευρώπης στα κορίτσια κάτων των 14 ετών. 

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 2-6 Ιανουαρίου 2020

Ημερήσιο πρόγραμμα
- 3 ώρες προπόνηση τένις και 2 ώρες φυσική κατάσταση
- μεσημεριανό - βραδινό φαγητό

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 
400 ευρώ (ολοκληρωμένο πακέτο με διατροφή και διαμονή )
200 ευρώ (χωρίς διατροφή και διαμονή)

Διαδικασία συμμετοχής:
- Δήλωση ενδιαφέροντος με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι 20-12-2019 (Δηλώνετε το όνομα του αθλητή/-τριας , την ηλικία και τα στοιχεία επικοινωνίας του γονέα)
- Στις 21-12-2019 θα ανακοινωθεί η λίστα των αθλητών και ως τις 23-12-2019 θα πρέπει να έχει γίνει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του 50% του συνολικού ποσού. Το υπόλοιπο θα κατατεθεί στις 30-12-2019.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 6946685861 (Φοίβος Μιχαλόπουλος) , 6948804450 (Τέλης Ντάλιας)

• Η διαμονή των αθλητών/-τριων θα γίνει σε δίκλινα/ τρίκλινα δωμάτια με πρωινό στο ξενοδοχείο ΒΥΖΑΝΤΙΟ.
• Η διατροφή τους θα περιλαμβάνει μεσημεριανό και βραδινό από το Epirus Catering.
• Η μετακίνηση από και προς τα γήπεδα θα γίνεται είτε με τα αυτοκίνητα των προπονητών/ γονέων είτε με βαν ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών που θα συμμετέχουν.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots