Πέρασε στα διπλά η Σαμαρά

 
Πέρασε στα διπλά η Σαμαρά
Πέρασε στα διπλά η Σαμαρά
tennisnews team Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016 - 11:21

Η Βάλια Σαμαρά δεν κατάφερε να προκριθεί στον 2ο γύρο του Krka Cup στο Otocec της Σλοβενίας, αλλά άφησε ανοιχτές υποχρεώσεις στο τουρνουά της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe, καθώς νίκησε στα διπλά και θα διεκδικήσει την είσοδό της στα προημιτελικά.

Η Βάλια Σαμαρά δοκίμασε τις δυνάμεις της στο Krka Cup αυτή την εβδομάδα, στην πόλη Otocec της Σλοβενίας. H 12χρονη Ελληνίδα, η οποία θα γίνει 13 ετών σε περίπου ένα μήνα, αγωνίστηκε απευθείας στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, στον 1ο γύρο όμως γνώρισε την ήττα από την Σλοβένα Tara Gorinsek, με 6-2, 6-1.

Η Βάλια θα παραμείνει πάντως στο Otocec, καθώς έχει αφήσει ανοιχτές υποχρεώσεις στα διπλά της χωμάτινης διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας U14 της ETA. Μαζί με την Ουγγαρέζα συμπαίκτριά της, Hanna Amberger, κέρδισαν τις Ουκρανές Iryna Boiko και Myroslava Hlibchuk στον 1ο γύρο των διπλών, με 7-5, 6-3.

Προκρίθηκαν στον 2ο γύρο και σήμερα θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στα προημιτελικά, απέναντι στις Σλοβένες Alea Bubek και Tjasa Klevisar, No. 4 στο ταμπλό.

Στο Krka Cup αγωνίστηκε και ο Γιώργος Πρωτονοτάριος, ο οποίος ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στον 1ο γύρο του προκριματικού ταμπλό, μετά και την ήττα του από τον Ιταλό Filippo Morroni, με 6-1, 6-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots