Στην 3η θέση η Εθνική U12 στη Χάιφα

 
Στην 3η θέση η Εθνική U12 στη Χάιφα
Στην 3η θέση η Εθνική U12 στη Χάιφα
tennisnews team Τετάρτη, 25 Δεκεμβρίου 2019 - 14:30

Η Εθνική μας ομαδα U12, αποτελούμενη από την Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, τη Μυρτώ Πρωιμάκη, τον Νίκο Μάκρη και τον Φώτη Σκαλτσογιάννη, βρέθηκε στη Χάιφα του Ισραήλ και κατέλαβε την 3η θέση του International Team U12 & Individual Event.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ταξίδεψε στο Ισραήλ και στην πόλη Χάιφα, με αρχηγό αποστολής τον Χρήστο Μούρτζιο. Στα κορίτσια, είχαμε τις δυο καλύτερες παίκτριες στα 12άρια βάσει κατάταξης, την Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου και τη Μυρτώ Πρωιμάκη. Στα αγόρια δεν ταξίδεψαν οι δυο πρώτοι κι έτσι είχαμε το Νο.3 και το Νο.4 της Ελλάδας, τον Νίκο Μάκρη και τον Φώτη Σκαλτσογιάννη.

Στο τουρνουά, το οποίο φιλοξενείται στο Israel Tennis Center, γίνονται σε κάθε tie 2 αγώνες μονών αγοριών, 2 αγώνες μονών κοριτσιών, ένας αγώνας διπλών αγοριών, ένας διπλών κοριτσιών και ένα μικτό διπλό, στην περίπτωση που μετά τους πρώτους 6 αγώνες το σκορ είναι ισόπαλο, στο 3-3.

Η ομάδα μας προκρίθηκε άνευ αγώνα στα ημιτελικά, όπου συνάντησε την οικοδέσποινα χώρα, το Ισράηλ, γνωρίζοντας την ήττα με 4-2. Στη συνέχεια η έπαιξε με τη Βουλγαρία για την 3η θέση και τα ελληνόπουλα κέρδισαν όλα τα παιχνίδια στα μονά, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Παρότι δε θα αγωνιστεί στον τελικό του ομαδικού τουρνουά, η ελληνική αποστολή θα παραμείνει στη Χάιφα, καθώς σήμερα ξεκινάει το ατομικό τουρνουά, που θα έχει κυρίως και consolation ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots