ATP
Ακυρώθηκαν τα τουρνουά της Τουρκίας

 
Ακυρώθηκαν τα τουρνουά της Τουρκίας
Ακυρώθηκαν τα τουρνουά της Τουρκίας
tennisnews team Κυριακή, 17 Ιουλίου 2016 - 13:20

Η απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου έχει φέρει αναταραχή σε ολόκληρη την Τουρκία και παρά τις προσπάθειες της τουρκικής ομοσπονδίας αντισφαίρισης να εμπνεύσει εμπιστοσύνη, η ITF αποφάσισε να ακυρώσει όλα τα τουρνουά αυτής και της επόμενης εβδομάδας.

Δύο τουρνουά της ITF φιλοξενήθηκαν αυτή την εβδομάδα στην Τουρκία. Το Bursa Cup, που ανήκει στην κατηγορία των 50.000 δολαρίων γυναικών και γίνεται στην Προύσα, και το Tennis Organisation Cup, τουρνουά των 10.000 δολαρίων ανδρών που φιλοξενείται στην Αττάλεια.

Και στα δύο τουρνουά, οι αγώνες έγιναν κανονικά μέχρι και την Παρασκευή, με τα ταμπλό των μονών να φτάνουν μέχρι τα ημιτελικά και τα ταμπλό των διπλών μέχρι τον τελικό. Ούτε οι ημιτελικοί, ούτε οι τελικοί ωστόσο θα γίνουν, τουλάχιστον μέχρι να ανακοινωθεί κάτι νεότερο από την ITF.

H παγκόσμια ομοσπονδία αντισφαίρισης ακύρωσε τα τουρνουά για την ασφάλεια των παικτών, ενώ ακύρωσε και το τουρνουά των 10.000 δολαρίων που θα γινόταν στην Αττάλεια την ερχόμενη εβδομάδα, μετά και την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, που ξεσήκωσε ολόκληρη τη χώρα και έχει φέρει μια αναταραχή.

"Το TEB Bursa Cup και το Tennis Organisation Cup αυτής της εβδομάδας, αλλά και το τουρνουά που θα διεξαγόταν την επόμενη εβδομάδα, έχουν ακυρωθεί από την ITF, μέχρι να εξεταστεί η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, παρά τις προσπάθειές μας να τους μεταπείσουμε", ανέφερε μια δημοσίευση στο Facebook, της τουρκικής ομοσπονδίας αντισφαίρισης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots