ATP
Ανυπέρβλητο (ξανά) το εμπόδιο του Isner

 
Ανυπέρβλητο (ξανά) το εμπόδιο του Isner
Ανυπέρβλητο (ξανά) το εμπόδιο του Isner
tennisnews team Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016 - 2:06

O Mάρκος Παγδατής δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του John Isner, με αποτέλεσμα να ηττηθεί από τον Αμερικανό για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα και για 8η συνολικά, σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Ο Παγδατής ηττήθηκε από τον Isner με 7-6 (3), 6-2 και ολοκλήρωσε την πορεία του στην Ουάσινγκτον στον 3ο γύρο του Citi Open.

O 31χρονος Κύπριος πέτυχε 10 άσους, αλλά ήταν αδύνατο να βρει απαντήσεις στο εξαιρετικό σερβίς του Isner. Ο Αμερικανός "γίγαντας" πέτυχε 15 άσους και κέρδισε τους 33 από τους 37 πόντους στα πρώτα του σερβίς.

Δεν επέτρεψε στον Μάρκο να δημιουργήσει break point. Στο 1ο σετ κανείς από τους δυο δεν κατάφερε να φτάσει σε break point και ο Isner το κατέκτησε στο tie-break με 7-3. Στο 2ο σετ ο Αμερικανός δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο σερβίς του Παγδατή και έκανε δύο break, για να ολοκληρώσει τη νίκη του σε 69 λεπτά.

Ο Isner κέρδισε για δεύτερη φορά αυτό το μήνα τον Παγδατή, καθώς θυμίζουμε πως τον είχε αποκλείσει και στον 1ο γύρο του Wimbledon. Ο Αμερικανός έχει 8 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τον Κύπριο.

Ο κορυφαίος Αμερικανός τενίστας διεκδικεί τον πρώτο τίτλο του στη φετινή σεζόν και τον 11ο συνολικά στην καριέρα του. Στα προημιτελικά του Citi Open θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Steve Johnson, που κέρδισε τον Ryan Harrison με 6-4, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots