ATP
ATP Cup: Στο Μπρίσμπεϊν η Εθνική (vid)

 
ATP Cup: Στο Μπρίσμπεϊν η Εθνική (vid)
ATP Cup: Στο Μπρίσμπεϊν η Εθνική (vid)
tennisnews team Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019 - 0:25

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο Απόστολος Τσιτσιπάς, ο Πέτρος Τσιτσιπάς και ο Μιχάλης Περβολαράκης έφτασαν στο Μπρίσμπεϊν, όπου θα δώσει τους πρώτους της αγώνες στο ATP Cup η Ελλάδα.

"Μόλις προσγειωθήκαμε στο Μπρίσμπεϊν. Εδώ είναι η ομάδα. Ανυπομονούμε για το ATP Cup που ξεκινάει σε λίγες ημέρες από τώρα", είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα του τουρνουά στο Instagram.

 
 
 
View this post on Instagram

Welcome to Brisbane, @stefanostsitsipas98 and #TeamGreece! #ATPCup | @queensland | @visitbrisbane

A post shared by ATP Cup (@atpcup) on

Στην ελληνική αποστολή, εκτός από τους Στέφανο, Πέτρο Τσιτσιπά και Μιχάλη Περβολαράκη, θα βρίσκονται επίσης και οι Μάρκος Καλοβελώνης και Αλέξανδρος Σκορίλας. Αρχηγός της αποστολής είναι φυσικά ο Απόστολος Τσιτσιπάς.

Στις 3 Ιανουαρίου ξεκινάει το ταξίδι της ελληνικής ομάδας στο νεοσύστατο και πολύ υποσχόμενο τουρνουά της ΑΤΡ. Στις 02:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής (02/01/2020), θα ξεκινήσει η αναμέτρηση της Ελλάδας με τον Καναδά των Felix Auger-Aliassime και Denis Shapovalov. Οι επόμενες συναντήσεις είναι στις 5 Ιανουαρίου (09:30 το πρωί ώρα Ελλάδας) και στις 7 Ιανουαρίου (09:30GR), με τη Γερμανία (Alexander Zverev, Jan-Lennard Struff) και την Αυστραλία (Nick Kyrgios, Alex De Minaur) αντίστοιχα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots