ATP
Η νέα μεγάλη θαυμάστρια του Τσιτσιπά

 
Η νέα μεγάλη θαυμάστρια του Τσιτσιπά
Η νέα μεγάλη θαυμάστρια του Τσιτσιπά
tennisnews team Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 - 8:12

Ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα της Αυστραλίας, η Montana Cox, δηλώνει μεγάλη θαυμάστρια και γοητευμένη από τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον οποίο δεν κρύβει πως θα ήθελε να γνωρίσει και προσωπικά.

Με αφορμή του 21o ετήσιο IMG Tennis Party στη Μελβούρνη, με το οποίο συνεργάζεται και το Australian Open, η Montana Cox δεν δίστασε να αποκαλύψει πως θα έχει μάτια μόνο για έναν άνδρα, κι αυτός είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Η 26χρονη Cox, νικήτρια στο Next Top Model της Αυστραλίας το 2011, είχε σχέση με τον ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας καφετερίων, Jamie Valmorbida, τώρα όμως δηλώνει single και δεν έκρυψε πως της αρέσει ο Στέφανος.

"Θα είναι ωραίο που θα γνωρίσουμε κάποιους τενίστες. Ειλικρινά, εκείνος ο Έλληνας, ο Τσιτσιπάς, είμαι ερωτευμένη μαζί του. Είναι πανέμορφος. Θα ελέγξω να δω αν θα είναι στην εκδήλωση", δήλωσε η Cox, σύμφωνα με την Daily Telegraph της Αυστραλίας.

"Ο Rafael Nadal πάει, οπότε κι αυτό μου κάνει", συνέχισε αστειευόμενη η Cox, αναφερόμενη στον πρόσφατο γάμο του Ισπανού με την Francisca Perello, που είναι εδώ και πολλά χρόνια σύντροφός του.

"Μου αρέσει πολύ το τένις. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα που κάνω στη Μελβούρνη. Έπαιζα τένις όταν ήμουν μικρή και πάντα με ενδιέφερε. Βασικά, δεν ήμουν κακή. Απλά δεν μπορούσα να χτυπήσω τη μπάλα τόσο δυνατά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots