ATP
Πάνω από 90.000 δολάρια το ποσό που συγκέντρωσε ο Κύργιος

 
Nick Kyrgios
Nick Kyrgios
tennisnews team Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020 - 13:27

Ο Νικ Κύργιος ήταν εκείνος που έφερε το bushfire relief στην κοινότητα του τένις και μετά το τέλος των υποχρεώσεών του στα τουρνουά της Αυστραλίας, κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 90.000 δολάρια.

Μια από τις σημαντικότερες δωρεές στο bushfire relief για ενίσχυση και βοήθεια στους πυροπαθείς μέσα από την κοινότητα του τένις θα έρθει από τους αγώνες του Νικ Κύργιου στο φετινό αυστραλιανό καλοκαίρι.

Ο Κύργιος είχε κάνει πρώτος την κίνηση την 1η μέρα του ATP Cup, όταν είπε πως για κάθε άσο του θα δωρίζει 200 (αυστραλιανά) δολάρια στα τουρνουά της Αυστραλίας. Μετά από τον πρώτο αγώνα του στο Australian Open, o John McEnroe είπε στον Ελληνοαυστραλό, πως για να του δώσει ένα επιπλέον κίνητρο, θα προσθέτει στο bushfire relief το ποσό των χιλίων δολαρίων, για κάθε σετ που θα κέρδιζε. Τέλος, η αλυσίδα εστιατορίων Grill'd Burgers, είχε ανακοινώσει πως θα διπλασιάσει το ποσό που θα συγκεντρωνόταν από τους άσους του Κύργιου στο Australian Open. 

Ως εκ τούτου, συγκεντρώθηκαν 20.700 δολάρια από τους άσους του Κύργιου στο ATP Cup, 30.000 δολάρια από τους άσους του στο Australian Open, 30.000 δολάρια από την Grill'd Burgers και 10.000 δολάρια από τη δωρεά του McEnroe, που μας κάνουν συνολικά 90.700 δολάρια!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots