ATP
Χάνει US Open, αμφίβολος για Roland Garros o Pouille

 
Χάνει US Open, αμφίβολος για Roland Garros o Pouille
Χάνει US Open, αμφίβολος για Roland Garros o Pouille
tennisnews team Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 - 10:28

O Lucas Pouille αποφάσισε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που νιώθει στον δεξί του αγώνα και αναμένεται να χάσει όλα τα τουρνουά της αμερικανικής hard court σεζόν, πιθανότατα και της ευρωπαϊκής χωμάτινης σεζόν!

"Δεν είναι ποτέ εύκολο να πάρεις αυτή την απόφαση, αλλά θα κάνω χειρουργική επέμβαση στον δεξί μου αγώνα αυτόν τον μήνα στο Παρίσι", ανακοίνωσε μέσα από τις σελίδες του στα social media o 26χρονος Γάλλος τενίστας.

"Mετά από τις νέες ιατρικές εξετάσεις μου, φάνηκε πως είναι η καλύτερη λύση για να μπορέσω επιτέλους να αγωνιστώ χωρίς να νιώθω πόνο. Ελπίζω να καταφέρω να παίξω πριν από το τέλος της σεζόν", πρόσθεσε ο Pouille.

Είναι δεδομένο πως ο Pouille δεν θα ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες για τα αμερικανικά τουρνουά του επόμενου μήνα, που θα είναι τα πρώτα που θα γίνουν μετά την αναστολή του tour αν δεν αλλάξει κάτι. Πιθανότατα δεν θα είναι έτοιμος ούτε για το Grand Slam της πατρίδας του, το οποίο θα ξεκινήσει στις 27 Σεπτεμβρίου.

Η ATP δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το πρόγραμμά της για μετά το Roland Garros, καθώς η εποχή είναι δύσκολη και όλα είναι στον "αέρα", καθώς τα δεδομένα καθημερινά αλλάζουν. Είναι πολύ μεγάλη η πιθανότητα να μην γίνουν καθόλου τουρνουά στην Ασία φέτος, ενώ μεγάλες δυσκολίες αντιμετωπίζουν και τα indoor τουρνουά της Ευρώπης.

Φωτογραφία: UTS / Tennis Majors

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots