ATP
Τένις στο αερόδρομιο! (pics)

 
Τένις στο αερόδρομιο! (pics)
Τένις στο αερόδρομιο! (pics)
tennisnews team Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 - 18:12

Εδώ και μερικές ώρες, αρκετά μεγάλα ονόματα στο τένις αγωνίζονται σε ένα πολύ ιδιαίτερο court που είναι στο αεροδρόμιο Tempelhof του Βερολίνου, για το τουρνουά επίδειξης Bett1 Aces!

To Bett1 Aces, το οποίο διεξάγεται σε δυο στάδια αυτή την εβδομάδα στο Βερολίνο, επέλεξε για το δεύτερο στάδιο μια πολύ πρωτοποριακή τοποθεσία, το αεροδρόμιο του Tempelhof, όπου εδώ και μερικές ώρες έχει ξεκινήσει η δράση, ανάμεσα σε μερικά πολύ μεγάλα ονόματα του αθλήματος.

Το γήπεδο τένις βρίσκεται σε ένα από τα υπόστεγα του αεροδρομίου και εκεί έγινε ο τελικός των γυναικών για το πρώτο τουρνουά, ανάμεσα στην Elina Svitolina και στην Petra Kvitova, καθώς και οι πρώτοι αγώνες για το δεύτερο τουρνουά των ανδρών - αργότερα θα ξεκινήσει και το δεύτερο τουρνουά των γυναικών.

Οι αγώνες για το πρώτο τουρνουά των ανδρών και για τις πρώτες φάσεις του πρώτου τουρνουά των γυναικών, είχαν διεξαχθεί στο γρασίδι και συγκεκριμένα στο Steffi Graf Stadium του Rot-Weiss Tennis Club. Θυμίζουμε πως στους άνδρες πρωταθλητής είχε αναδειχθεί ο Dominic Thiem, που είχε κερδίσει στον τελικό τον Matteo Berrettini.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που προέκυψαν από την πρωτότυπη ιδέα του τουρνουά του Βερολίνου:

(Φωτογραφία άρθρου: Jimmie48 Photography)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots