ATP
McEnroe: "Το US Open πρέπει να γίνει"

 
John Mcenroe
John Mcenroe
tennisnews team Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 - 15:47

Τις σκέψεις του πάνω στο US Open και στην κατάσταση των τελευταίων εβδομάδων ξεδίπλωσε ο κάτοχος 7 Grand Slam τίτλων, John McEnroe.

"Είναι περίεργο, είναι η πιο ασυνήθιστη εμπειρία που είχα στη ζωή μου. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που συμβαίνει, είναι ενοχλητικό", σχολίασε αρχικά ο McEnroe στο BBC, σχετικά με την εμπειρία του κορωνοϊού.

Σχετικά με το US Open, o 61χρονος Αμερικανός, 4 φορές πρωταθλητής στο αμερικανικό major, τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής του, εκτιμώντας πως οι συνθήκες θα είναι οι καταλληλότερες δυνατές τηρουμένων των αναλογιών. 

"Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Το NBA θα συνεχιστεί, δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον, μια φούσκα για τους παίκτες. Κι άλλα αθλήματα θα κάνουν το ίδιο. Κάτι τέτοιο θα γίνει και στη Νέα Υόρκη. Η κατάσταση στη Νέα Υόρκη είναι καλύτερη από πριν. Κατά τη γνώμη μου, το τουρνουά πρέπει να γίνει. Πιστεύω πως οι παίκτες θα είναι όσο πιο ασφαλείς γίνεται.

Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να λύσουμε τις επόμενες εβδομάδες, γιατί διακυβεύονται πολλά για τη USTA, για το τένις, για τον αθλητισμό γενικότερα. Θα κάνουν το καλύτερο δυνατό. Αν και νιώθω περίεργα με τα άδεια γήπεδα, είναι σημαντικό για το άθλημά μας να επιστρέψουμε."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots