ATP
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στην Αμβέρσα

 
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στην Αμβέρσα
© Rolex Shanghai Masters
tn team Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 - 21:56

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε στην Ευρώπη για το τελευταίο κομμάτι της αγωνιστικής σεζόν και αυτή την εβδομάδα θα παίξει στο 250άρι της Αμβέρσας, σε μονά και διπλά. Δείτε πως διαμορφώθηκαν τα ταμπλό.

Ο Τσιτσιπάς θα είναι στο Νο.1 του ταμπλό του European Open της Αμβέρσας και θα έχει bye για τον 2ο γύρο. Αν και 250άρι τουρνουά, η πρεμιέρα του αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολη, αφού θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης του Dominic Stricker με τον Botic Van De Zandschulp. Θυμίζουμε πως από τον Stricker είχε ηττηθεί πριν 2 περίπου μήνες, στο US Open.

Στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς διασταυρώνεται με τον Yannick Hanfmann, Νο.5 στο ταμπλό, που θα παίξει με qualifier στον 1ο γύρο και με έναν εκ των Dominic Thiem και Luca Nardi στον 2ο γύρο.

Στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς διασταυρώνεται με τον ταλαντούχο Γάλλο Arthur Fils, που είναι στο Νο.4 του ταμπλό.

Στο άλλο μισό του ταμπλό και πιθανοί αντίπαλοι του Τσιτσιπά στον τελικό, είναι οι Jan-Lennard Struff και Alexander Bublik. Ο πρώτος διασταυρώνεται στα προημιτελικά με τον Richard Gasquet, ενώ ο δεύτερος με τον Roberto Carballes Baena.

Το ταμπλό του μονού της Αμβέρσας

Ο Τσιτσιπάς θα παίξει και στο διπλό, μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο. Τα αδέρφια Τσιτσιπά θα αντιμετωπίσουν στον 1ο γύρο τους Miguel Angel Reyes-Varela και David Vega Hernandez, τους οποίους είχαν κερδίσει στο US Open αυτό το καλοκαίρι. Αν το επαναλάβουν, έχουν πιθανούς αντιπάλους στα προημιτελικά τους Matwe Middelkoop και Andreas Mies, No.4 στο ταμπλό.

Το ταμπλό του διπλού της Αμβέρσας

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots