ATP
Θα προπονηθεί με Τσιτσιπά ο Nadal (vid)

 
Θα προπονηθεί με Τσιτσιπά ο Nadal (vid)
tn team Τρίτη, 07 Μαϊος 2024 - 10:31

O Rafael Nadal θα προπονηθεί και θα παίξει και σετ με τον Στέφανο Τσιτσιπά σήμερα στη Ρώμη, με τον 38χρονο Ισπανό να περνάει πολλές ώρες στο γήπεδο τις τελευταίες ημέρες.

Όπως γνωστοποιήθηκε και από το σημερινό πρόγραμμα των προπονήσεων στη Ρώμη, ο Nadal θα προπονηθεί για 90 λεπτά περίπου με τον Τσιτσιπά, στις 11:30 ώρα Ιταλίας (12:30 Ελλάδας) και πιθανότατα θα παίξουν και ένα ή δυο σετ, μιας και είναι κάτι που συνηθίζει να κάνει ο Ισπανός στις προπονήσεις του.

Αυτό που έχει προκαλέσει αίσθηση είναι οι ώρες που περνάει στο court τις τελευταίες ημέρες ο Rafa, ο οποίος χθες έπαιξε δυο σετ με τον Francisco Cerundolo, κερδίζοντάς τα και τα δυο, ενώ σήμερα έβαλε άλλες 2,5 ώρες προπόνησης στο πρόγραμμά του.

Εκτός από τα 90 λεπτά με τον Τσιτσιπά, αναμένεται να κάνει και μια ωριαία προπόνηση το απόγευμα (16:00 Ιταλίας) με τον προπονητή του, Carlos Moya.

Αυτά μάλλον είναι καλά νέα για τον Ισπανό θρύλο, που απέδειξε τις τελευταίες εβδομάδες ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και σε συνεχόμενες μέρες μεγάλου φόρτου, αλλά κατά την άφιξή του στη Ρώμη το Σάββατο προκάλεσε κάποιες ανησυχίες, επειδή εμφανίστηκε με δεμένο το δεξί του πόδι - το οποίο δεν είχε δεμένο στην τελευταία του προπόνηση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots