ATP
Nadal για Alcaraz: "Θα γίνει ένας από τους καλύτερους της ιστορίας"

 
Nadal για Alcaraz: "Θα γίνει ένας από τους καλύτερους της ιστορίας"
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 - 13:04

Ο Rafael Nadal δεν μέτρησε τα λόγια του όταν ρωτήθηκε για τον Carlos Alcaraz, δείχνοντας πως πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του.

Συγκεκριμένα, ο κάτοχος 22 Grand Slam τίτλων είπε ότι θεωρεί πως ο Alcaraz θα συνεχίσει σ' αυτό τον δρόμο και θα μπορέσει να πετύχει τον στόχο του, να γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία.

"Έχω την εντύπωση πως μιλάμε για έναν παίκτη που θα γίνει ένας από τους καλύτερους στην ιστορία. Αυτή την αίσθηση έχω. Είναι ένας παίκτης με τεράστιες δυνατότητες. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον και η ζωή μπορεί να αλλάξει πολύ γρήγορα, αλλά αν έπρεπε τώρα να κάνω μια πρόβλεψη, θα έλεγα ότι θα κάνει μεγάλα πράγματα", είπε ο Nadal.

Και συνέχισε: "Το επίπεδό του είναι πολύ υψηλό. Αν καταφέρει να μείνει μακριά από τραυματισμούς, θα είναι μαζί με τον Sinner πάνω από τους υπόλοιπους. Δεν βλέπω πολλούς παίκτες που μπορούν να τον σταματήσουν και σε όλα τα τουρνουά που παίζει, ανεξάρτητα από την επιφάνεια, είναι φαβορί. Κανείς άλλος παίκτης τα προηγούμενα χρόνια δεν έβγαζε αυτή την αύρα. Αυτό είναι τεράστιο πλεονέκτημα, γιατί νιώθει πως αν είναι σε καλή κατάσταση, είναι ανίκητος."

Θυμίζουμε πως o Nadal θα παίξει μαζί με τον Alcaraz στο διπλό των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού στο τέλος του μήνα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots