ATP
Με νίκη ξεκίνησε στο Bastad o Nadal (vids)

 
Με νίκη ξεκίνησε στο Bastad o Nadal (vids)
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024 - 18:48

O Rafael Nadal δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στον Leo Borg στην πρεμιέρα του στο Bastad και έκλεισε το πολύ δυνατό ματς με τον Cameron Norrie στη φάση των "16".

Ο Nadal συνδύασε την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση με μια καθαρή νίκη επί του Borg με 6-3, 6-4, σε ένα παιχνίδι που δεν αντιμετώπισε προβλήματα και είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκειά του.

Ο 38χρονος Ισπανός, ο οποίος έχει καταφέρει μετά τη Βαρκελώνη να παραμείνει υγιής για τρεις συνεχόμενους μήνες, ευελπιστεί πως θα βρει καλό ρυθμό αυτή την εβδομάδα στο Bastad και θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, βρισκόμενος σε καλύτερη κατάσταση απ' ότι ήταν στο Roland Garros.

Στο σημερινό ματς δεν αντιμετώπισε ούτε ένα break point o Rafa, ο οποίος "έσπασε" μια φορά σε κάθε σετ τον 21χρονο Σουηδό, γιο του Bjorn Borg, ενώ είχε ευκαιρίες και για περισσότερα break.

Στον 2ο γύρο του Nordea Open θα έχει σαφώς δυσκολότερο παιχνίδι ο Nadal, αλλά και ένα καλό πρώτο τεστ μετά από τον έναν μήνα αδράνειας από το Roland Garros. Θα αντιμετωπίσει τον Cameron Norrie, που νωρίτερα ξεπέρασε το εμπόδιο του Jozef Kovalik με 7-6 (3), 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots