ATP
Nadal: "Ζήτησα συμβουλές από τον Borg πριν το ματς με τον γιο του!"

 
Nadal: "Ζήτησα συμβουλές από τον Borg πριν το ματς με τον γιο του!"
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024 - 10:43

Σε πολύ καλή διάθεση ήταν ο Rafael Nadal μετά τη νικη του επί του Leo Borg στο Bastad.

"Νιώθω καλά, υπερασπίζομαι τον τίτλο μου", είπε γελώντας ο Nadal στο ξεκίνημα της συνέντευξης Τύπου του, επειδή είχε κατακτήσει τον τίτλο την τελευταία φορά που έπαιξε στο Bastad, που ήταν ωστόσο πριν από 19 χρόνια, το 2005!

"Σοβαρά τώρα, νιώθω πολύ καλά, αν και οι συνθήκες του καιρού ήταν λίγο περίπλοκες. Νιώθω όμως τυχερός που έπαιξα στο κεντρικό court και απέφυγα τη βροχή σήμερα", πρόσθεσε ο 38χρονος Ισπανός.

Ρωτήθηκε στη συνέχεια για τον αντίπαλό του, Leo Borg, γιο του θρυλικού Bjorn: "Για μένα είναι τιμή να παίζω με τον γιο ενός εκ των μεγαλύτερων θρύλων του αθλήματός μας. Έπαιξε καλά και πιστεύω πως έχει μέλλον, οπότε του εύχομαι τα καλύτερα. Ο Bjorn είναι ο captain μου στο Laver Cup, οπότε του έστειλα ένα μήνυμα και του ζήτησα να με συμβουλέψει πριν από το ματς. Χρειάζομαι νίκες για να ανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου (γέλια)."

Τέλος, για το κοινό, ανέφερε: "Ήταν υπέροχη αίσθηση, πάντα είναι ωραίο να παίζεις σε ένα γεμάτο γήπεδο. Σημαίνει πολλά για μένα να νιώθω τη ζεστασιά του κόσμου ακόμα και στην προπόνηση. Είναι αλήθεια πως στα πιο δύσκολα σημεία του αγώνα είναι ζωτικής σημασίας η υποστήριξη από τον κόσμο, για να μπορείς να παίξεις με τη μέγιστη ενέργεια. Δράττομαι της ευκαιρίας για να τους ευχαριστήσω όλους, τους Ισπανούς που ζουν εδώ, αλλά και το σουηδικό κοινό που είχα πολύ καιρό να δω."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots