ATP
Nadal: "Ήταν σπουδαία μέρα για τον ισπανικό αθλητισμό" (vid)

 
Nadal: "Ήταν σπουδαία μέρα για τον ισπανικό αθλητισμό" (vid)
tn team Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 - 17:44

Μετά τη νίκη του στο διπλό, ο Rafael Nadal έκανε ένα μικρό σχόλιο για την κατάκτηση του Euro από την Ισπανία, αλλά και τον θρίαμβο του Carlos Alcaraz στο Wimbledon.

Δε θα μπορούσε να μη ρωτηθεί για τη σπουδαία χθεσινή μέρα του ισπανικού αθλητισμού ο Rafa, ο οποίος είναι μεγάλος φαν του ποδοσφαίρου.

"Η ισπανική ομάδα έκανε ένα εκπληκτικό τουρνουά από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία. Όλη η χώρα είναι περήφανη γι' αυτό που έκαναν. Ήταν μια σπουδαία μέρα για τον ισπανικό αθλητισμό, ο Carlos (Alcaraz) κέρδισε το Wimbledon. Πιστεύω πως ο αθλητισμός δίνει πάθος και κίνητρο στον κόσμο", είπε ο 38χρονος Ισπανός.

Και για να τιμήσει τον συμπαίκτη του, Casper Ruud, πρόσθεσε: "Εύχομαι να δούμε τη Νορβηγία επόμενη πρωταθλήτρια..." με τον Ruud να κάνει μια κίνηση δείχνοντας ότι ούτε εκείνος δεν θα έλεγε κάτι τέτοιο και αμφότεροι ξέσπασαν σε γέλια!

Nadal και Ruud ξεκίνησαν δυνατά την προσπάθειά τους στο Bastad, κερδίζοντας στον 1ο γύρο τους No.2 του ταμπλό, Andreozzi και Reyes-Varela, με 6-1, 6-4. Αύριο ο Rafa θα παίξει και στο μονό, ενάντια στον Leo Borg.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots