Alcaraz: "Εγώ έκανα τη δουλειά μου, ας δούμε στο ποδόσφαιρο" (vids)

 
Alcaraz: "Εγώ έκανα τη δουλειά μου, ας δούμε στο ποδόσφαιρο" (vids)
tn team Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024 - 19:33

Αφού κέρδισε τον τίτλο στο Wimbledon, o Carlos Alcaraz έδωσε τη σκυτάλη στην Εθνική ποδοσφαίρου της Ισπανίας, που απόψε θα παίξει με την Αγγλία για το Euro. Αυτό φυσικά δεν άρεσε και τόσο στους Άγγλους στο Centre Court!

Μεγάλη μέρα σήμερα για τον ισπανικό αθλητισμό, αφού εκτός από τον Carlos Alcaraz, αγωνίζεται και η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο, για τον τελικό του Euro 2024.

Η Ισπανία θα αντιμετωπίσει την Αγγλία στις 22:00 ώρα Ελλάδας και ο Alcaraz ρωτήθηκε αν θα δει το ματς, με το κοινό αμέσως να ξεκινάει τις αποδοκιμασίες, μόλις η συζήτηση πήγε εκεί!

"Θα το δω με την ομάδα μου. Δεν ξέρω ακόμα που, αλλά θα το δούμε σίγουρα. Εγώ έκανα ήδη τη δουλειά μου, οπότε ας δούμε τι θα γίνει στο ποδόσφαιρο!", είπε ο 21χρονος Ισπανός, προσθέτοντας: "Δεν ξέρω, θα είναι πολύ δύσκολος αγώνας. Θα το δω και θα δούμε ποιος θα κερδίσει."

Ακούστηκαν πάντως και αρκετά χειροκροτήματα και γέλια που κάλυψαν τις αποδοκιμασίες, δείχνοντας πως ο περισσότερος κόσμος έκανε πλάκα με τα αρχικά "γιουχαρίσματα". 

Ο Alcaraz μίλησε στην απονομή και για τον Djokovic, ανταποδίδοντας τα όμορφα λόγια που άκουσε λίγο πριν: "Προφανώς ήταν πολύ δύσκολες οι τελευταίες εβδομάδες για εσάς, κάνατε απίστευτη δουλειά μετά το Roland Garros και την εγχείρηση. Δεν γνωρίζατε αν θα μπορούσατε να είστε σ' αυτό το τουρνουά και έφτασες μέχρι τον τελικό. Είναι πολύ δύσκολο αυτό, να έρχεσαι από εγχείρηση και να παίζεις αγώνες σ' αυτό το επίπεδο. Έχω τεράστιο σεβασμό σε εσένα και στην ομάδα σου. Σπουδαία δουλειά παιδιά, συνεχίστε έτσι."

Τέλος, για το Wimbledon είπε: "Το είχα πει και σε μια συνέντευξη όταν ήμουν 11-12 χρονών ότι αυτό ήταν το όνειρό μου. Επανέλαβα το όνειρο μου, να παίζω σ' αυτό το όμορφο γήπεδο και να κερδίζω το τρόπαιο. Το έχω ξαναπεί στο παρελθόν, για μένα είναι το πιο όμορφο τουρνουά, το πιο όμορφο γήπεδο και το πιο όμορφο τρόπαιο."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots