ATP
Νικηφόρα πρεμιέρα για Nadal και Ruud στο Bastad (vids)

 
Νικηφόρα πρεμιέρα για Nadal και Ruud στο Bastad (vids)
tn team Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024 - 17:23

O Rafael Nadal και ο Casper Ruud απέκλεισαν εύκολα το Νο.2 ζευγάρι του ταμπλό στην πρεμιέρα τους στο διπλό του Bastad!

Πολύ καλό ξεκίνημα έκαναν σήμερα στο διπλό του Nordea Open στο Bastad της Σουηδίας Nadal και Ruud, που επιβεβαίωσαν με το καλημέρα ότι η ιδέα να ενώσουν τις δυνάμεις τους ήταν πολύ καλή.

Το πολύ δυνατό δίδυμο των Nadal και Ruud επικράτησαν στον 1ο γύρο του Αργεντινού Guido Andreozzi και του Μεξικανού Miguel Angel Reyes-Varela, Νο.2 στο ταμπλό, με 6-1, 6-4.

Η μέρα είναι βροχερή στο Bastad και το παιχνίδι είχε διακοπή και καθυστερημένη έναρξη, ωστόσο αυτό δεν χάλασε τον ρυθμό των Nadal και Ruud. Στο 1ο σετ οι δυο τους κυριάρχησαν κατά κράτος, ενώ στο 2ο προηγήθηκαν με 2-0 και με 3-1, κερδίζοντας τα 8 από τα 9 πρώτα games της αναμέτρησης. 

Οι Andreozzi και Reyes-Varela ισοφάρισαν σε 3-3 πριν διακόψει το ματς η βροχή, αλλά οι Nadal και Ruud έκαναν break με το καλημέρα στην επανεκκίνηση και τελικά πήρε το 2ο σετ με 6-4.

Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσουν είτε τους Cameron Norrie και Mariano Navone, άλλο ένα δυνατό δίδυμο από παίκτες μονών, είτε τους Theo Arribage και Roman Safiullin.

Στο μονό θυμίζουμε πως ο Nadal θα παίξει αύριο στον 1ο γύρο ενάντια στον Leo Borg, γιο του σπουδαίου Bjorn Borg, ενώ ο Ruud είναι στο Νο.2 του ταμπλό και θα κάνει πρεμιέρα στον 2ο γύρο, απέναντι σε έναν εκ των Federico Coria και Thiago Monteiro.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots