ATP
Στο Bastad o Nadal - αποσύρθηκε ο Sinner (pics+vid)

 
Στο Bastad o Nadal - αποσύρθηκε ο Sinner (pics+vid)
© Nordea Open
tn team Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024 - 0:40

O Rafael Nadal έφτασε στο Bastad της Σουηδίας μαζί με την οικογένειά του, για να παίξει στο τοπικό 250άρι πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν θα αγωνιστεί στο Bastad o Jannik Sinner.

O Nadal έφτασε στο Bastad της Σουηδίας το απόγευμα της Τετάρτης και είχε μαζί του την οικογένειά του, τη σύζυγό του Xisca Perello και τον γιο τους.

Θυμίζουμε πως ο 38χρονος Ισπανός, κάτοχος 22 Grand Slam τίτλων, θα αγωνιστεί την ερχόμενη εβδομάδα στο Nordea Open, πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Ο Rafa βρισκόταν οικογενειακώς στην Ελλάδα και τη Σάνη της Χαλκιδικής τις προηγούμενες ημέρες, όπου προπονήθηκε στα χωμάτινα γήπεδα του Rafa Nadal Tennis Center στο Sani Resort.

Στο Bastad αναμένεται να αγωνιστούν ακόμα οι Andrey Rublev, Casper Ruud και Cameron Norrie μεταξύ άλλων, ενώ απέσυρε τη συμμετοχή του ο Jannik Sinner, μια μέρα μετά την ήττα του από τα προημιτελικά του Wimbledon (από τον Daniil Medvedev).

Τόσο οι Sinner και Medvedev, όσο και οι υπόλοιποι ημιφιναλίστ του Wimbledon, Carlos Alcaraz, Novak Djokovic και Lorenzo Musetti, δεν θα αγωνιστούν πιθανότατα σε κανένα τουρνουά πριν πάνε στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς από την πλευρά του, αναμένεται να αγωνιστεί στο Gstaad της Ελβετίας την επόμενη εβδομάδα, όπου θα παίξει και διπλό με τον Πέτρο, πριν πάνε στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots