Η ρομαντική βόλτα των Τσιτσιπά και Badosa στη Μαδρίτη (pics)

 
Η ρομαντική βόλτα των Τσιτσιπά και Badosa στη Μαδρίτη (pics)
tn team Σάββατο, 04 Μαϊος 2024 - 14:29

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa έκαναν βόλτα στο κέντρο της Μαδρίτης πριν από μερικές ημέρες και με τον φωτογραφικό φακό να τους "συλλαμβάνει" σε ρομαντικές στιγμές.

Περίπου ένα χρόνο μετά την έναρξη της σχέσης τους, ο Στέφανος και η Paula φαίνεται πως απολαμβάνουν κάθε στιγμή που μπορούν να μοιράζονται μαζί.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τους "συνέλαβε" στο κέντρο της Μαδρίτης, να πηγαίνουν για φαγητό σε γνωστό εστιατόριο και να απολαμβάνουν την πανέμορφη και πολύ ζωντανή ισπανική πρωτεύουσα.

UPDATE: Χώρισαν φιλικά Badosa και Τσιτσιπάς

(Φωτογραφίες: Europa Press Chance)

O Τσιτσιπάς προπονείται αυτές τις ημέρες στο Monte-Carlo, απ' όπου θα πάει στη Ρώμη, εκεί όπου βρίσκεται ήδη η Badosa, που σήμερα αναμένεται να κάνει και την πρώτη της προπόνηση στο Foro Italico. Αμφότεροι θα συμμετέχουν στο Internazionali BNL d' Italia την ερχόμενη εβδομάδα.

Η Badosa συνεχίζει να αντιμετωπίζει θέματα με τη μέση της και αυτό το πρόβλημα δεν είναι κάτι που θα ξεπεραστεί, καθώς σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ισπανίδα αποκάλυψε πως θα χρειαστεί να αγωνίζεται με ενέσεις κολλαγόνου τα επόμενα χρόνια, για να μπορέσει να συνεχίσει την καριέρα της.

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε πολύ καλά τη χωμάτινη σεζόν, κατακτώντας για 3η φορά τον τίτλο στο Monte-Carlo Masters και φτάνοντας έως τον τελικό στη Βαρκελώνη, ωστόσο στη Μαδρίτη υπέστη πρόωρο αποκλεισμό από τον Thiago Monteiro και θα αναζητήσει την ερχόμενη εβδομάδα στη Ρώμη την επιστροφή τους στις νίκες μετά από δυο διαδοχικές ήττες. Θυμίζουμε πως θα παίξει και στο διπλό της Ρώμης, πλάι στον Robin Haase (με τον οποίο είχε παίξει μαζί και στη Βαρκελώνη).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots