ATP
Με Wild o Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στην Αμβέρσα

 
Με Wild o Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στην Αμβέρσα
© Shanghai Masters
tennisnews team Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2024 - 19:39

Τον Βραζιλιάνο Thiago Seyboth Wild θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του στο European Open της Αμβέρσας ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Wild, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.80 της παγκόσμιας κατάταξης, θα είναι δίχως αμφιβολία ένας επικίνδυνος αντίπαλος για τον Στέφανο Τσιτσιπά, αφού έχει ξεκινήσει από την Κυριακή την προσπάθειά του στα indoor γήπεδα της Αμβέρσας, με πολύ καλά αποτελέσματα.

Μπήκε κυρίως ταμπλό μέσα από τα προκριματικά, όπου απέκλεισε τον Βέλγο Emilien Demanet με 5-7, 7-6 (5), 6-4 και τον Εσθονό Mark Lajal με 6-2, 6-3.

Σήμερα κέρδισε και τον νεαρό Γάλλο, Giovanni Mpetshi Perricard, Νο.48 στον κόσμο, με 7-6 (4), 6-3, για να πάρει την πρόκριση για τη φάση των "16" του European Open.

O Τσιτσιπάς βρίσκεται στο Νο.2 του ταμπλό και είχε bye για τον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Wild την Πέμπτη. Θα είναι η πρώτη τους συνάντηση στο tour.

Αυτή θα είναι η 3η φορά που θα αγωνιστεί στο τουρνουά της Αμβέρσας, μετά το 2017 και το 2023. Και τις 2 προηγούμενες ήταν ημιφιναλίστ στα μονά, ενώ στα διπλά ήταν πρωταθλητής πέρσι, μαζί με τον Πέτρο Τσιτσιπά.

Αύριο Τετάρτη θα ξεκινήσουν την προσπάθεια για υπεράσπιση με τον Πέτρο, αντιμετωπίζοντας στις 17:00 ώρα Ελλάδας τους Robin Haase και David Pel. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots