Μπαίνει και μονό ο Πέτρος Τσιτσιπάς!

 
Μπαίνει και μονό ο Πέτρος Τσιτσιπάς!
tn team Κυριακή, 28 Ιουλίου 2024 - 14:32

Ακόμα μια απόσυρση της τελευταίας στιγμής είχαμε σήμερα από τον Cameron Norrie κι έτσι θα μπει στο μονό των Ολυμπιακών Αγώνων και ο Πέτρος Τσιτσιπάς!

Ιστορικές στιγμές ζει το ελληνικό τένις στο Παρίσι, με τον Πέτρο Τσιτσιπά να μπαίνει και στο μονό του ολυμπιακού τουρνουά, καθώς είχαμε μια ακόμα απόσυρση, από τον Cameron Norrie.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν έχουν προκριματικά και τα κενά που προκαλούν αυτές οι αποσύρσεις συμπληρώνονται από τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στο Παρίσι για το διπλό. Θυμίζουμε πως και νωρίτερα αποσύρθηκε ο Alex De Minaur από το μονό και τη θέση του κάλυψε ο Πορτογάλος Francisco Cabral.

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς, ο οποίος το βράδυ θα κάνει την πρεμιέρα του στο διπλό, θα παίξει και νωρίτερα σήμερα, γύρω στις 16:30 με 17:00 ώρα Ελλάδας, αντιμετωπίζοντας τον Tallon Griekspoor στο Court 10. Θα είναι φυσικά μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση, αλλά και μια μοναδική εμπειρία για τον 24χρονο Έλληνα τενίστα, που δεν είχε ούτως ή άλλως στο πρόγραμμά του το μονό, επομένως το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να το απολαύσει!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots