WTA
Ανησυχεί εν όψει Πεκίνου η Ενίν

 
Justine Henin
Justine Henin © Frey | tennishead.net
tennisnews team Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2007 - 5:00

Το μέγεθος της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο Πεκίνο, εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων τον ερχόμενο Αύγουστο, είναι ένα πρόβλημα που έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα τους αθλητές που πρόκειται να αγωνιστούν στην κινεζική πρωτεύουσα. Ένας από αυτούς είναι και η χρυσή Ολυμπιονίκης στο τένις, Ζιστίν Ενίν, η οποία πιθανόν να μην μπορέσει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε το 2004 στην Αθήνα, εξ αιτίας του άσθματος που την ταλαιπωρεί.

Η 26χρονη Βελγίδα και Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης των γυναικών, απέσυρε τη συμμετοχή της στο Όπεν της Κίνας τον περασμένο Σεπτέμβριο, καθότι δεν μπορούσε να αντέξει στις συγκεκριμένες συνθήκες. Και όπως τόνισε η ίδια, «Έχω πρόβλημα άσθματος εδώ και μερικούς μήνες. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα στη Ν.Υόρκη προς το τέλος του US Open και ανησυχώ μήπως συμβεί το ίδιο και στο Πεκίνο τον Αύγουστο», σχολίασε.

Και συνέχισε: «Είναι αλήθεια πως τα πράγματα θα είναι δύσκολα κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων με το πρόβλημα που έχω, αλλά νομίζω ότι τώρα αρχίζω να το ελέγχω, γεγονός πολύ σημαντικό, καθώς ο στόχος των Ολυμπιακών Αγώνων είναι βασικός για μένα το 2008».

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots