WTA
Σάκκαρη: "Έπαιξα καλά στους κρίσιμους πόντους"

 
Σάκκαρη: "Έπαιξα καλά στους κρίσιμους πόντους"
tn team Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 - 14:22

Στα 13/15 σβησμένα break points στάθηκε η Μαρία Σάκκαρη μετά την πρεμιέρα της στο Βερολίνο, λέγοντας πως θα ήθελε τουλάχιστον να επαναλάβει την περσινή της πορεία μέχρι τα ημιτελικά.

Η Σάκκαρη κέρδισε την Alize Cornet με 6-4, 6-2 στην πρεμιέρα της στο Βερολίνο, παίρνοντας και τη ρεβάνς για την ήττα της από τη Γαλλίδα (1-6, 4-6) την προηγούμενη εβδομάδα στο Νότιγχαμ. Στις δηλώσεις που έκανε μέσα από το Steffi Graf Stadion, η 27χρονη Ελληνίδα είπε πως χρειάστηκε να αλλάξει κάποια πράγματα στο σημερινό ματς.

"Προφανώς ήταν δύσκολο. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν ένα καλό παιχνίδι από τη μεριά μου, οπότε αυτή την εβδομάδα προσπάθησα να κάνω διαφορετικά πράγματα. Πήγε καλά, είχα απέναντί μου μια πολύ δύσκολη αντίπαλο, επιστρέφει πολλές μπάλες. Οι συνθήκες ήταν διαφορετικές σήμερα, είχε αρκετή υγρασία, η αναπήδηση της μπάλας ήταν χαμηλή. Ήταν η πρώτη μου φορά φέτος στο Center Court, τα πήγα αρκετά καλά και θέλω να συνεχίσω έτσι."

Το "κλειδί" της σημερινής νίκης της Σάκκαρη, ήταν τα 13/15 break points που έσωσε, όπως και η ίδια σημείωσε: "Δεν ήταν εύκολο προφανώς, με βοήθησε ότι ήμουν μπροστά με διπλό break. Έχασα το ένα break, μετά έσωσα πολλά break points στο τελευταίο game του 1ου σετ. Φάνηκα δυνατή και έπαιξα σε καλό επίπεδο σ' αυτούς τους κρίσιμους πόντους."

Η Σάκκαρη είπε ακόμα πως το λιγότερο που θέλει απ' αυτή τη διοργάνωση είναι να επαναλάβει την περσινή της πορεία μέχρι τα ημιτελικά, φυσικά ο μεγάλος στόχος είναι ο τίτλος, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη διοργάνωση: "Είναι ένα τουρνουά που διασκέδασα πολύ πέρσι. Φέτος βλέπω ήδη πολλές βελτιώσεις και αυτό το κάνει ένα από τα καλύτερα τουρνουά της σεζόν."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots