WTA
Αμερικάνικο εμπόδιο για την Παύλου στη Γουαδαλαχάρα

 
Αμερικάνικο εμπόδιο για την Παύλου στη Γουαδαλαχάρα
tn team Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2024 - 22:42

Η Δήμητρα Παύλου αγωνίστηκε για 2η συνεχόμενη εβδομάδα στη Γουαδαλαχάρα και στα προκριματικά του δυνατού 500αριού της WTA, όπου υπέστη την ήττα από την Αμερικανίδα Elizabeth Mandlik.

Ήταν πολύ δύσκολη η αποστολή της 20χρονης Ελληνίδας τενίστριας, Νο.564 στον κόσμο, που μετά την προσπάθειά της στο βασικό ταμπλό του 125αριού της Γουαδαλαχάρας πριν μια εβδομάδα, συμμετείχε και στο πολύ πιο δυνατό 500άρι της μεξικανικής πόλης.

Σήμερα αντιμετώπισε την Αμερικανίδα Elizabeth Mandlik, Νο.166 στον κόσμο, από την οποία ηττήθηκε με 6-3, 6-3.

Στο 1ο σετ προηγήθηκε με 2-1 η νεαρή Ελληνίδα τενίστρια, αλλά υπέστη break στο 5ο (2-3) και στο 9ο game (3-6). Στο 2ο σετ βρέθηκε πίσω με 0-2 και μετά απ' αυτό "έσπασε" 3 φορές το σερβίς της Αμερικανίδας, δεν μπορούσε όμως να κρατήσει το δικό της, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να επιστρέψει ποτέ στο ματς και να χάσει και αυτό το σετ στα 9 games.

Το τουρνουά της Γουαδαλαχάρας ήταν 1000άρι πέρσι και φέτος έγινε 500άρι. Πρωταθλήτρια ήταν η Μαρία Σάκκαρη, η οποία δεν θα υπερασπιστεί τον τίτλο της, λόγω του τραυματισμού της που την έκανε να αποσύρει τη συμμετοχή της.

Η Mandlik θα παίξει αύριο με μια εκ των Emiliana Arango και Ena Shibahara με φόντο μια θέση στο κυρίως ταμπλό, εκεί όπου θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Jelena Ostapenko, Danielle Collins, Emma Navarro, Victoria Azarenka, Paula Badosa, Beatriz Haddad Maia, Anna Kalinskaya και Caroline Garcia, σε ένα πολύ-πολύ δυνατό ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots