Toni Nadal: "Ο Sinner είχε τη συνείδησή του καθαρή"

 
Toni Nadal: "Ο Sinner είχε τη συνείδησή του καθαρή"
© USTA
tennisnews team Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 - 14:30

Ο Toni Nadal έγραψε στη στήλη του στην El Pais πως το ότι ο Jannik Sinner διαχειρίστηκε τόσο καλά την κατάσταση με την υπόθεση ντόπινγκ στο US Open, είχε να κάνει και με το ότι είχε τη συνείδησή του καθαρή.

"Αναρωτιόμασταν την εβδομάδα πριν από το τουρνουά αν θα τον επηρέαζε αυτή η διαμάχη που προκλήθηκε με το ντόπινγκ, αλλά μετά τον τελικό και την σπουδαία εμφάνισή του, ο Ιταλός έδειξε πως όχι μόνο έχει ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στο tour, αλλά έχει και την ιδιοσυγκρασία να αντιμετωπίζει τις δύσκολες καταστάσεις", έγραψε στο άρθρο του ο Toni Nadal.

Και πρόσθεσε: "Σίγουρα το ότι είχε ήσυχη τη συνείδησή του, τον βοήθησε να τα βγάλει πέρα."

Αναφορικά με τον τελικό του US Open, στον οποίο ο Sinner επιβλήθηκε του Taylor Fritz με 3-0 σετ, ο έμπειρος Ισπανός τεχνικός σχολίασε: "Μεταμορφώθηκε σε έναν παίκτη που πρακτικά είναι ασταμάτητος για τη συντριπτική πλειοψηφία των αντιπάλων του. Είναι ικανός να παίζει κάθε χτύπημα σε υψηλή ένταση και να κάνει ελάχιστα λάθη.

Το να τον κερδίσεις από την baseline είναι σχεδόν αδύνατο και αυτό ακριβώς ήταν το λάθος του Fritz κατά τη γνώμη μου στα πρώτα 2 σετ: πήρε τη λάθος απόφαση να παίξει γρήγορα τα ράλι από πίσω στο γήπεδο και να ψάξει τον winner. Αλλά αυτό όπως μπορέσαμε να δούμε, ήταν πρακτικά αδύνατο."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots