ATP
"Έκλεισε" το φιλικό με τον Djokovic ο Del Potro, στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του (vid)

 
"Έκλεισε" το φιλικό με τον Djokovic ο Del Potro, στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του (vid)
© USTA
tn team Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2024 - 20:30

Το πολυαναμενόμενο φιλικό ματς του Novak Djokovic με τον Juan Martin Del Potro έχει πλέον και ημερομηνία, με τον Αργεντινό να προσκαλεί τον Nole στην πατρίδα του για τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του.

Ο Del Potro δεν είχε κλείσει την καριέρα του όπως ήθελε και τώρα θα έχει τη δυνατότητα να πει ένα τελευταίο αντίο στο αγαπημένο του άθλημα και στους φιλάθλους, μπροστά στο κοινό της πατρίδας του, στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής.

Η ιδέα αιωρούταν από πριν μερικές εβδομάδες, όταν οι δυο παίκτες συναντήθηκαν στη Νέα Υόρκη και συμμετείχαν στο ίδιο φιλανθρωπικό event της USTA πριν από το US Open.

Πλέον είναι και επίσημο πως ο Del Potro θα παίξει φιλικό αγώνα με τον Djokovic στην Αργεντινή, τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του όπως σημείωσε και ο ίδιος.

Ο 35χρονος Αργεντινός προσκάλεσε τον Nole στην χώρα του και ο τελευταίος του απάντησε σε άπταιστα ισπανικά πως "εννοείται ότι θα έρθω για σένα στην Αργεντινή".

Ο αγώνας θα γίνει την 1η Δεκεμβρίου και θα είναι δίχως αμφιβολία ένα από τα σημαντικότερα event της επερχόμενης off-season για το τένις.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots