ΑΧΑΡΝΑΙ Junior Tennis OPEN 2016 10’s, 12’s & 14’s

 
ΑΧΑΡΝΑΙ Junior Tennis OPEN 2016 10’s, 12’s & 14’s
ΑΧΑΡΝΑΙ Junior Tennis OPEN 2016 10’s, 12’s & 14’s
tennisnews team Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 - 16:13

Η ΑΧΑΡΝΑΙ TENNISACADEMY διοργανώνει το ΑΧΑΡΝΑΙ JuniorTennisOpen 2016 το οποίο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της στο διάστημα από 20 Φεβρουαρίου έως 6 Μαρτίου 2016 τα Σαββατοκύριακα.

Οι ώρες κατά τις οποίες θα διεξάγονται οι αγώνες θα είναι από τις 12:00 έως τις 21:00 τα Σάββατα & από τις 09.00 έως τις 21.00 τις Κυριακές.

Οι κατηγορίες είναι Αγόρια & Κορίτσια U10, Αγόρια & Κορίτσια U12 και Αγόρια & Κορίτσια U14 .

  • Στις κατηγορίες «U10» ο κάθε αγώνας θα κρίνεται στα 2 νικηφόρα set των 4 games (4-4 tie-break των 7 πόντων), σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 set θα διεξάγεται tie-break match των 10 πόντων. (Πράσινες μπάλες).
  • Στις κατηγορίες «U12» & «U14» ο κάθε αγώνας θα κρίνεται στα 2 νικηφόρα set των 6 games (6-6 tie-break των 7 πόντων), σε περίπτωση ισοπαλίας 1-1 set θα διεξάγεται tie-break match των 10 πόντων. (Κανονικές μπάλες).

Οι αγωνιζόμενοι/νες οφείλουν να προσέρχονται 15 λεπτά πριν από τον αγώνα τους στην γραμματεία. Αγωνιζόμενος/νη που δεν εμφανίζεται εγκαίρως (10 λεπτά από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης) αποκλείεται από τον αγώνα.

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα 15 ευρώ κατ’ άτομο και καταβάλλεται με την δήλωση συμμετοχής στη Γραμματεία. Για 2 κατηγορίες το κόστος ορίζεται στα 25 ευρώ κατ’ άτομο.

Δηλώσεις συμμετοχής και αποσύρσεις γίνονται δεκτές το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου.

Τα ταμπλώ και το πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτηθούν στους πίνακες ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας μέχρι την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου και για τα επόμενα Σαββατοκύριακα θα ανακοινώνεται την αμέσως προηγούμενη Πέμπτη το μεσημέρι.

Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να ενημερώνουν ΕΓΚΑΙΡΩΣ, γραπτώς μέσω E - mail ή προφορικώς τηλεφωνικά, για τους οποιουσδήποτε περιορισμούς σε ώρες & μέρες στις οποίες δεν μπορούν να αγωνιστούν ώστε να μεριμνήσουμε αναλόγως. Αλλαγές ΔΕΝ θα γίνονται μετα την ανακοίνωση του προγράμματος.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται Με e - mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα στοιχεία που απαιτούνται είναι:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ , - ΑΚΡΙΒΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ, - ΟΜΙΛΟΣ/CLUB, E - MAIL , - ΤΗΛΕΦΩΝΟ, - ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ/ΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Πρόσβαση: Εύκολα από Αττική & Εθνική Οδό, κόμβος Μεταμόρφωσης, διασταύρωση Λεωφ. Καραμανλή & Λεωφ. Δεκελείας.
  • Όσα παιδιά επιθυμούν μπορούν να προμηθευτούν το video του αγώνα τους σε USB Stick(δικό τους) με κόστος 5€.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots