Ξανά στην ομάδα της εβδομάδας η Νικολοπούλου

 
Ξανά στην ομάδα της εβδομάδας η Νικολοπούλου
Ξανά στην ομάδα της εβδομάδας η Νικολοπούλου
tennisnews team Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2020 - 11:32

Για 2η φορά σε μικρό χρονικό διάστημα, η Ναταλία Νικολοπούλου και η Daniela Voloh αναδείχθηκαν καλύτερη ομάδα της εβδομάδας στην περιφέρεια της Colonial Athletic Association. 

Οι δυο παίκτριες έμειναν αήττητες σε 2 αγώνες της ομάδας του James Madison University, ενάντια στο Virginia Commonwealth University (3-4) και στο George Mason University (4-0). Απέναντι στο VCU κέρδισαν τις Gabriela Davidescu και Luminita Tutunaru με 7-6 (2) και απέναντι στο Mason κέρδισαν τις Paige La και Hannah Yang με 6-2.

Η Νικολοπούλου και η Voloh κέρδισαν τα 6 τελευταία σετ που έδωσαν στα διπλά, ενώ συνολικά έχουν 7-1 κερδισμένα σετ αυτή τη σεζόν.

Για 2η φορά κέρδισαν το βραβείο της ομάδας της εβδομάδας από την Colonial Athletic Association, μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα. Ήταν επίσης η καλύτερη ομάδα την εβδομάδα της 5ης Φεβρουαρίου.

Στα μονά, η Νικολοπούλου ηττήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή από την Kanako Yano με 6-4, 5-7, 6-4 έπειτα από ένα πολύ κλειστό ματς, στην ήττα της ομάδας της από το VCU με 4-3.

Την Κυριακή, που το James Madison κέρδισε το George Mason με 4-0, ο αγώνας της Νικολοπούλου με τη Marium Raza δεν ολοκληρώθηκε, καθώς το αποτέλεσμα είχε κριθεί.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots