Πρωταθλητής και παίκτης της χρονιάς ο Παπαϊωάννου

 
Πρωταθλητής και παίκτης της χρονιάς ο Παπαϊωάννου
tn team Πέμπτη, 05 Μαϊος 2022 - 10:57

Σε μια πολύ μεγάλη επιτυχία, ο Οδυσσέας Παπαϊωάννου αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς και συγχρόνως οδήγησε το πανεπιστήμιό του, Saint Thomas Aquinas College, στην πρώτη κατάκτηση πρωταθλήματος στην περιφέρεια East Coast Conference των ΗΠΑ, κερδίζοντας μάλιστα και τον αποφασιστικό αγώνα του τελικού.

Το Saint Thomas Aquinas College, όπου σπουδάζει ο Οδυσσέας Παπαϊωάννου, κέρδισε στον τελικό του πρωταθλήματος το Queen's College με 4-3 και για πρώτη φορά στην ιστορία κατέκτησε τον τίτλο στην περιφέρεια East Coast Conference ECC.

O Οδυσσέας πήρε τον αποφασιστικό πόντο για την ομάδα του, κερδίζοντας τον Omar El Shehawey με 6-4, 4-6, 7-5, σε έναν αγώνα που επέστρεψε από το 3-5, 0-30 στο 3ο σετ!

Ο 21χρονος Έλληνας τενίστας, ο οποίος έχει αναδειχθεί πολλές φορές παίκτης της εβδομάδας αυτή τη σεζόν, βελτίωσε μετά απ' αυτή τη νίκη του το ρεκόρ του στο εξαιρετικό 16-3 νίκες στους αγώνες μονών.

Αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της χρονιάς στην περιφέρεια της Ανατολικής Ακτής μετά απ' αυτό το τουρνουά, ενώ συμπεριλήφθηκε και στην κορυφαία ομάδα της περιφέρειας.

Αυτή είναι η τελευταία χρονιά του Οδυσσέα στο πανεπιστήμιο Saint Thomas Aquinas College, καθώς αποφοιτά αυτόν τον Μάιο, έχοντας μάλιστα εντυπωσιακές επιδόσεις και ως φοιτητής, με GPA 3,8.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots