Εκτός ημιτελικών ο Περβολαράκης

 
Μιχάλης Περβολαράκης
Μιχάλης Περβολαράκης Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 - 18:25

Ο Μιχάλης Περβολαράκης δεν μπόρεσε να προκριθεί στα ημιτελικά του τουρνουά των 15.000 δολαρίων στο Sharm El Sheikh, γνωρίζοντας την ήττα έπειτα από πολύ κλειστό ματς με τον Ιταλό Edoardo Eremin.

O Περβολαράκης δεν μπόρεσε να σταματήσει την τρομερή εβδομάδα του Eremin, που ξεκίνησε από τα προκριματικά του τουρνουά και προκρίθηκε σήμερα στα ημιτελικά, κερδίζοντας τον Έλληνα παίκτη με 7-6 (8), 6-4.

Ο Περβολαράκης ήταν μπροστά με break σε μεγάλο μέρος του 1ου σετ και έφτασε να προηγείται μέχρι και με 5-3. Στο 10ο game σέρβιρε για την κατάκτηση του σετ, αλλά ο 27χρονος Ιταλός, ο οποίος στο παρελθόν έχει φτάσει έως το Νο.292 της ΑΤΡ, έκανε το break και στο tie-break έσωσε και ένα set point του Περβολαράκη, για να το κλείσει στην 3η δική του ευκαιρία, με 10-8.

Στο 2ο σετ ο Eremin έκανε το μοναδικό break στο 5ο game για να περάσει μπροστά με 3-2 και αυτό του ήταν αρκετό για να φτάσει μέχρι τη νίκη, αφού κατάφερε να υπερασπιστεί το σερβίς του έως το τέλος.

Ο Περβολαράκης, ο οποίος πέτυχε τις δυο πρώτες νίκες του στη χρονιά αυτή την εβδομάδα στο Sharm El Sheikh, απέναντι στον Ιάπωνα Takuto Niki με 7-6 (4), 7-5 και στον Αργεντινό Roman Andres Burruchaga με 6-7 (3), 6-4, 6-3, ηττήθηκε αργότερα και στα ημιτελικά του διπλού.

Μαζί με τον συμπαίκτη του από τη Δομινικανή Δημοκρατία, Nick Hardt, γνώρισαν την ήττα σε επίσης ένα πολύ κλειστό παιχνίδι κόντρα στους Ιταλούς Jacopo Berrettini και Luca Nardi, με 7-5, 7-6 (4).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots