Ολοκληρώθηκε το επετειακό τουρνουά του Athens Padel Club (pics)

 
Ολοκληρώθηκε το επετειακό τουρνουά του Athens Padel Club (pics)
tennisnews team Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 - 19:10

Το επετειακό τουρνουά για τα 10χρόνια λειτουργίας του Athens Padel Club, του 1ου padel club στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29/10/23 μετά από τρία συνεχόμενα Σαββατοκύριακα.

Με την παρουσία πάρα πολλών θεατών πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός της κατηγορίας Master Men ανάμεσα στα ζευγάρια Αγγελίνος Τ-Μπαλάφας Π και Χαλαβαζής Δ -Roger Gil Balana, με μεγάλους νικητές τους πρώτους.

Με σκορ 2-0 ο γνωστός Ted, κατάφερε να "σηκώσει την κούπα" εντός έδρας και η χαρά όπως ήταν αναμενόμενο ήταν ακόμα μεγαλύτερη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το club είχε επίσημο προσκεκλημένο  τον Κο. Λόσταρο Γιώργο, τον ιδρυτή του Athens Padel Club και άνθρωπο που κατάφερε ουσιαστικά να κάνει το padel άθλημα για τους Έλληνες Ο κος. Λόσταρος ήρθε στην Ελλάδα από τα Κανάρια Νησιά όπου κατοικεί μόνιμα μετά από πρόκληση του club και του padelmaniac.gr και τιμήθηκε με ξεχωριστό έπαθλο για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη του αθλήματος.

Συγκίνηση, αναμνήσεις και πολύ όμορφες στιγμές καθ΄όλη τη διάρκεια του Σαβ/κου.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, πραγματοποιηθήκαν  αγώνες με φοβερή αγωνιστική διάθεση και αρκετές ανατροπές  προσφέροντας  μοναδικό θέαμα στου παραβρισκόμενους.

Χρόνια πολλά Athens Padel Club, πολλές ευχές για μια νέα εξίσου πετυχημένη δεκαετία!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots