1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Διπλών Βετεράνων Ανδρών, Γυναικών και Μικτά

 
1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Διπλών Βετεράνων Ανδρών, Γυναικών και Μικτά
1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Διπλών Βετεράνων Ανδρών, Γυναικών και Μικτά
tennisnews team Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2016 - 16:13

Το Athlisis Tennis Club, σε συνεργασία με τον ΣΒΑΕ, προκηρύσσει το 1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Διπλών Βετεράνων Ανδρών, Γυναικών και Μικτά, από 11 εως 13 Μαρτίου 2016. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα 3 γήπεδα συνθετικού χλοοτάπητα (μοκέτα) του Athlisis Tennis Club, που βρίσκονται στο 3ο χλμ. Άργους – Ναυπλίου, στην περιοχή Δαλαμανάρα του Δήμου Άργους-Μυκηνών και αφορούν τις παρακάτω κατηγορίες:

  • ΔΙΠΛΑ ΑΝΔΡΩΝ: 35-45 / 45-60 / 60+
  • ΔΙΠΛΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: 30-45 / 45+
  • ΔΙΠΛΟ ΜΙΚΤΟ: Α35+ Γ30+ / Α50+ Γ45+ / Α60+ Γ50+

Tο Athlisis Tennis Club με αυτό το τουρνουά στην αρχή κάθε χρονιάς προσθέτει άλλη μια διοργάνωση στο ετήσιο πρόγραμμα (Junior Athlisis Cup, Open Athlisis Cup, Τουρνουά ΣΒΑΕ Μονά-Διπλά Grade 4) και έχει σκοπό να γίνει θεσμός με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με ανάλογη και ελπίζουμε μεγαλύτερη επιτυχία. Φέτος, λοιπόν, οι συνδρομές των συμμετεχόντων και οι χορηγίες των υποστηρικτών θα διατεθούν για την υποστήριξη της Ασπασίας Μπόγρη , η οποία βρίσκεται στο κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης Animus.

ΕΝΑΡΞΗ-ΩΡΕΣ & ΤΑΜΠΛΟ ΑΓΩΝΩΝ Η έναρξη του τουρνουά θα γίνει την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016 και οι αγώνες θα λήξουν την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016. Ανάλογα με τη συμμετοχή οι αγώνες μπορεί να ξεκινήσουν και να λήξουν μία ημέρα νωρίτερα ή αργότερα. Οι αγώνες θα αρχίζουν και τις 3 ημέρες του τουρνουά από τις 9:30.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στην γραμματεία του Club 2751020755 (16:00-22:00). Λήξη δηλώσεων: Τρίτη 8 Μαρτίου 2016 στις 20:00 μμ

H Πρόεδρος του ΣΒΑΕ κα Ελπίδα Σκούφαλου μας δήλωσε με αφορμή τη διοργάνωση:

"Φίλες και φίλοι

Καταρχήν να σας ενημερώσουμε οτι το τουρνουά στον Αστέρα έχει ξεκινήσει κι η ανταπόκρισή σας ήταν υπέρ του δέοντος θετική. Ενα ευχαριστώ λοιπόν στα μέλη του ΣΒΑΕ που στηρίζουν την προσπάθεια που κάνουμε για άνοιγμα οριζόντων... Το πήραμε απόφαση , κάποια τουρνουά μας απο δω και πέρα – αφού βλέπουμε οτι το θέλετε- θα είναι αμιγώς μικτά- διπλά.

Το επόμενο μας τουρνουά κλείνει πονηρά το μάτι στην Ανοιξη – η μυρωδιά των πορτοκαλανθών κυριαρχεί και το ομορφαίνει. Διαρκεί μόνο τρεις μέρες , ένα σαββατοκύριακο ουσιαστικά κι είναι στο Αργος.

Ενεργοποιούμε το κοινωνικό πρόσωπο του ΣΒΑΕ. Οι συνεργάτες μας στο Αργος, το club ATHLISIS , μας ζήτησε να στηρίξουμε την προσπάθεια του, για οικονομική βοήθεια της Ασπασίας Μπόγρη. Το οποίο και κάνουμε.

Φιλανθρωπικός ο χαρακτήρας του τουρνουά . Ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον Στέλιο Γρατσία , το πρόσωπο του ΣΒΑΕ στην ΑργοΝαυπλία , τον άνθρωπο που εδώ και χρόνια “τρέχει” τα τουρνουά στην περιοχή και συμβάλλει στην επιτυχία τους . Παρακαλούμε, υποκύψτε στο το σαγηνευτικό, νηπενθές άρωμα των ανθών και δηλώστε συμμετοχή !"

Επισυνάπτεται η προκήρυξη των αγώνων.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots