ITF Seniors Grade 4 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης (pics)

 
ITF Seniors Grade 4 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης (pics)
tennisnews team Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 - 19:00

Από το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου μέχρι και την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020, τα 4 ακρυλικά γήπεδα με αντικραδασμικό ελαστικό τάπητα του Multisport Indoor Club στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης θα φιλοξενήσουν Έλληνες αλλά και ξένους αθλητές από όλο τον κόσμο στο πρώτο επίσημο τουρνουά ITF Seniors σε κλειστά γήπεδα στην Ελλάδα.

Το πλούσιο καλεντάρι αγώνων ITF Seniors που είναι σε εξέλιξη στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, εμπλουτίστηκε με το πρώτο επίσημο τουρνουά ITF Seniors σε κλειστά γήπεδα. Είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να διεκδικήσετε τόσο νωρίς στην αγωνιστική σεζόν πολύτιμους βαθμούς ITF Seniors, που θα σας φέρουν σε πλεονεκτική θέση στις δηλώσεις και κληρώσεις των ταμπλό της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής σεζόν αγώνων.

Τα γήπεδα διαθέτουν άψογο φωτισμό για αγώνες και θέρμανση που θα εκτιμήσουν οι συμμετέχοντες, αλλά και δύο χώρους για παρακολούθηση των αγώνων από τους θεατές και φίλους. Κλειστή καφετέρια στον δεύτερο όροφο του κτηρίου που φιλοξενεί τα γραφεία και τα αποδυτήρια, αλλά και εξωτερικό χώρο παρακολούθησης δίπλα στον αγωνιστικό χώρο.

Δηλώσεις συμμετοχής για τα μονά γίνονται μόνο μέσα από το site της ITF ipin.itftennis.com μέχρι την Τρίτη 28 Ιανουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι.

Για τα διπλά ανδρών, διπλά γυναικών και μικτά οι συμμετέχοντες μπορούν να δηλώσουν μέσα από το ipin αλλά και μέχρι το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου και ώρα 6 το απόγευμα στον χώρο των αγώνων (sign-in).

Ενημερώνουμε όλους τους συμμετέχοντες ότι η πληρωμή του ipin προς την ITF σε όλα τα τουρνουά ITF Seniors για το 2020, θα γίνεται ανά τουρνουά και θα κοστίζει μόνο 5€ για κάθε τουρνουά (όχι εφάπαξ 25 δολάρια ακόμα και για ένα μόνο τουρνουά όπως μέχρι και την περασμένη χρονιά).

Εάν έχετε ήδη ipin, την πρώτη φορά που θα μπείτε στο νέο site του ipin για φέτος θα σας ζητηθεί να αλλάξετε τον κωδικό σας (password).

Η διαδικασία την έκδοσης νέου ipin αν είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχετε σε ITF Seniors είναι πολύ απλοποιημένη, είναι όμως απαραίτητη για την συμμετοχή σας σε αυτά τα τουρνουά. Χρειάζεστε μόνο το δικό σας email και προχωράτε online στο ipin.itftennis.com.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε τον Διευθυντή Αγώνων κ. Νίκο Τσοτσουμάνο 6979-806636 ή τον Επιδιαιτητή των Αγώνων (ITF Supervisor) κ. Δημήτρη Σαρατζίδη 6937-203244.

{yoogallery src=[images/Clubs/Multisport_Indoor_Club/2019/ITF_Senior] height=[65]}

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots