Murray: Το βράδυ της Δευτέρας αποφασίζει για Wimbledon

 
Murray: Το βράδυ της Δευτέρας αποφασίζει για Wimbledon
© AELTC
tennisnews team Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024 - 20:36

O Andy Murray θα περιμένει κυριολεκτικά μέχρι και την τελευταία στιγμή για να αποφασίσει για το Wimbledon, αφού όπως είπε είναι καλύτερα, όχι όμως στο 100%, θέλει ωστόσο να εξαντλήσει τις πιθανότητές του.

"Ήταν δύσκολες οι μέρες μετά το Queen's. Έκανα την επέμβαση στην πλάτη, που δεν ήταν ασήμαντη, και κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι έτοιμος να αγωνιστώ εδώ. Δεν ξέρω αν θα είναι αρκετό. Τις τελευταίες μέρες προπονούμαι, έπαιξα ένα σετ σήμερα. Πήγε καλά, αλλά ακόμα δεν έχω την αίσθηση στο πόδι μου στο 100%. Κάθε μέρα είνια καλύτερα. Θέλω να εξαντλήσω τις πιθανότητές μου, θα παίξω κι άλλο σετ αύριο, θα κάνω εξετάσεις και θα αποφασίσω αν θα παίξω το βράδυ", είπε στη σημερινή του συνέντευξη Τύπου ο 37χρονος Βρετανός, 2 φορές πρωταθλητής στο Wimbledon.

Για την επέμβαση που έκανε, ανέφερε: "Αφαιρέθηκε μια κύστη. Ακόμα έχω ράμματα στην πλάτη, αλλά δεν με πονάει σε εκείνη την περιοχή. Το αν θα παίξω, θα εξαρτηθεί από το πόδι μου και τη λειτουργία του. Η κύστη αυτή ήταν μεγάλη και πίεζε τα νεύρα του ποδιού."

Για τον λόγο που είναι σημαντικό γι' αυτόν να παίξει στο τουρνουά: "Τα τελευταία χρόνια έχουν σταματήσει η Serena (Williams), o Roger (Federer), ενώ ο Rafa (Nadal) έχει μιλήσει για όσα περνάει. Όλοι έχουν μια ιδέα για το πως θέλουν να κλείσουν τις καριέρες τους. Η δική μου ιδέα ήταν να συμβεί στο Wimbledon. Προφανώς υπάρχουν και οι Ολυμπιακοί, όμως θα ήθελα να έχω μια ακόμα ευκαιρία να αγωνιστώ εδώ."

Αν τελικά αποφασίσει να παίξει, ο Murray αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Tomas Machac την Τρίτη. Αν πάντως, αποσύρει τη συμμετοχή του από το μονό, υπάρχει ακόμα και το διπλό, όπου θα αγωνιστεί μαζί με τον αδερφό του, Jamie Murray.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots